Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

REMA 1000 Norge søker Kvalitet- og supportmedarbeider

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I REMA 1000 er mulighetene mange. Vil du jobbe i dagligvarebransjen hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag? Da anbefaler vi deg å søke!

Informasjon om stillingen

I REMA 1000 har vi Kunden som vår øverste sjef. De som jobber i REMA 1000 Norge har ansvar for å sikre at du som kunde får varer til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Avdelingen Digitalisering og IT (DigIT) har cirka 45 ansatte og er ansvarlig for utviklingen av REMA 1000s IT-tjenester, teknologiplattformer og digitale tjenester, både mot kunder, butikker, interne sluttbrukere og samarbeidspartnere.

Som kvalitet- og supportmedarbeider vil du være del av et team på 5 ansatte som drifter, videreutvikler og tilbyr støtte for kjernesystemer i REMA 1000. Du vil samarbeide med fagavdelinger i hele verdikjeden, fra industri til butikk, og med eksterne leverandører. Dere sikrer at varer flyter sømløst gjennom verdikjeden og at systemene fungerer som de skal gjennom testing ved oppgraderinger og feilsøking.

Her får du muligheten til å forme hvordan dere skal jobbe og strukturere dere inn i fremtiden. Teamet jobber i dag med alle ledd i næringskjeden, men på sikt kan du ta en rolle som operativ testleder eller ta ansvar for et spesifikt domene.

Arbeidsoppgaver

 • Brukerstøtte
 • Planlegge og gjennomføre rotårsaksanalyser ved feil
 • Følge opp aktiviteter mot vareleverandører, interne ressurser og ressurser fra internasjonale leverandører
 • Gjennomføre tester og analysere testresultater
 • Foreslå forbedring

Vi søker deg som

 • Fullført høyere utdanning — relevant erfaring kan kompensere for høyere utdanning
 • Interesse for support av IT-tjenester og testing av IT-systemer
 • Flytende muntlig og skriftlig på norsk og engelsk Det er en stor fordel med erfaring fra handels- og dagligvarebransjen, som butikk eller distribusjon.


Som person er du strukturert, løsningsorientert og serviceorientert. Du driver dine oppgaver selvstendig fremover og tar ansvar for din egen utvikling. Du har evne til å tilpasse egen kommunikasjon til mottakeren får å formidle rett budskap, som lar deg snakke med ulike fagavdelinger. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Da gleder vi oss til å lese din søknad!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Start: Første halvår 2022.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i REMA 1000.
 • Plassering: Gladengveien 2 på Ensjø.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 i Norge består av et hovedkontor i Oslo, samt tolv regionskontorer og seks distribunaler. Hovedkontorets oppgaver omfatter felles markedsføring og innkjøp, økonomi og IT, samt drift, etablering og sentrale støttefunksjoner. Regionskontorene er servicekontorer for butikkene i regionen, og tar seg av regional markedsføring og etablering av nye butikker i sitt område.

I REMA 1000 får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen de går i. Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens de holder på, har de lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for deres kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen