Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en "go-getter" som er opptatt av god kundeservice?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du et utpreget servicemenneske som ønsker å bidra til å gi Experian sine kunder en god kundeopplevelse mens du har det gøy på jobben? Er du ambisiøs og selvgående, som ser etter et springbrett til en spennende karriere innen kundeservice? Da er det deg vi ser etter!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker på vegne av Experian en kundekonsulent til deres avdeling i Oslo. Som kundekonsulent vil du besvare inngående henvendelser fra kunder, hvor spørsmålene gjerne er relatert til enkle fakturaspørsmål, oppsigelser og brukertilgang. Experian setter kundeservice høyt, og du er derfor nødt til å være et utpreget service-menneske. Du vil komme inn i et selskap hvor trivsel står i fokus, og hvor det blant annet finnes en egen trivselskomité som arrangerer sosiale arrangementer for Experian sine ansatte.

For å passe inn hos Experian må du være en fremoverlent person, som har genuinee interesser av å jobbe med kontor og administrasjon. Har du en stå-på-vilje og viser deg som en ambisiøs person som tar et tak der det trengs er du riktig person for jobben!

Arbeidsoppgaver

 • Førstelinjesupport: besvare kundehenvendelser per e-post, som henvendelser rundt brukernavn og passord
 • Svare på enkle fakturaspørsmål og andre ad hoc oppgaver

Vi søker deg som

 • Gjerne har fullført høyere utdannelse
 • Har erfaring med kundebehandling, gjerne innenfor inkasso eller fakturabehandling
 • Generell god teknisk forståelse
 • Er kjent med Office-pakken
 • Svært gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk


Som person er du serviceminded og opptatt av å gi kunden en god opplevelse. Du er i tillegg positiv og fleksibel med god arbeidsmoral, og viser deg som en selvgående person.

Annen informasjon

 • Oppstart: Februar 2022
 • Arbeidsomfang: Heltid, 17 ukers barselsvikariat
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Experian har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Experian er et av verdens største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. Vi hjelper bedrifter med å styre kredittrisiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutningsprosesser. Vi hjelper også enkeltpersoner med å kontrollere deres kredittscore og beskytte seg mot identitetstyveri. Selskapet ble i 2015 kåret til et av verdens mest innovative selskaper av Forbes magazine.

Experian består av rundt 20,000 ansatte i 46 land. Hovedkontoret finner du i Dublin (Irland), samt operative hovedkontorer i Nottingham (UK), California (USA) og São Paulo (Brasil). Foretaket er listet på London Stock Exchange (EXPN) og er en del av FTSE 100 Index. Den samlende omsetningen for finansåret som endte 31. mars 2015 var US $4,8 mia. I norden er selskapet representert i Danmark, Norge og Estland. Den nordiske organisasjonen er en del av EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I Norge har foretaket hovedkontor i Oslo, og et kontor i Moss. Vi har i dag 55 ansatte.

Experian holder til på Lysaker i Oslo. Her vil du finne en jovial gjeng som gleder seg til å treffe deg, både digitalt over hjemmekontor, men også når restriksjoner lettes.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen