Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe som Tech Lead for en av Norges sterkeste merkevarer?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.06.2022
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe som Tech Lead for en av Norges sterkeste merkevarer? Nå har du mulighet til å bli en del av en sterk kultur der det virkelig legges til rette for motivasjon og utvikling. Hos oss applauderes out-of-the-box tenkning og det er korte veier til beslutninger.

Flytogets salgs- og kundeinformasjonsløsninger brukes i et vanlig år av over 6,8 millioner reisende. Flytoget søker nå en Tech Lead (full stack) som kan sikre at teknisk arkitektur er helhetlig og oppdatert, samt sikre bruk og vedlikehold av utviklingsplattformene. Du vil ta tekniske beslutninger og følge opp leverandører og utviklingsteam. Rollen vil også delta i utarbeidelse av metodikk for utvikling og implementering.

IT og teknologiavdelingen i Flytoget har ansvaret for all IT, inkludert tog-operative løsninger, salgs- og kunderettede løsninger. Vi i Flytoget har tatt aktivt eierskap til egenutviklede løsninger, og ønsker å bruke teknologi for å skape de beste løsningene over tid. Løsninger som er sikre, stabile og kundevennlige, og gjør hverdagen til våre ansatte mer effektiv.

Din rolle:

 • Ansvar for å forvalte teknisk løsningsdesign
 • Hovedrådgiver og beslutningstaker i teknologivalg innen porteføljen
 • Tar tekniske beslutninger, samt forankrer og følger opp med utviklingsteam/ leverandører
 • Delta i utarbeidelse av metodikk for utvikling, implementering, vedlikehold og overlevering til driftspartner(e)
 • Ansvar for at kodegjennomgang blir utført
 • Vedlikehold av teknisk dokumentasjon


Du har:

 • Høyere utdannelse innen IT
 • Noen års erfaring som utvikler
 • Erfaring med teknologiene C# og .NET
 • Erfaring som fullstack utvikler teknologi og med DevOps
 • Kunnskap om Azure og containerteknologi
 • Vi tror den rette personen er analytisk og strukturert, iderik og detaljorientert, faglig oppdatert, løsningsorientert, og en god lagspiller


Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å jobbe med løsninger hele veien fra idestadiet og utvikling, til lansering og vedlikehold
 • Mange spennende og forretningskritiske prosjekter
 • Et arbeidsmiljø som er preget av kompetansedeling og kollegaer som er opptatt av å spille hverandre gode
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Lyse og moderne kontorlokaler med meget sentral beliggenhet midt i Oslo
 • Ny, flott kantine med subsidiert lunsjordning


Kjenner du deg igjen i dette?  Da vil vi gjerne at du søker!

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte Capus AS ved rådgiver Adrian Marthinsen på e-post adrian.marthinsen@capus.no eller tlf. 938 15 523.

Søknadsfrist: Snarest. Kandidater vurderes fortløpende.

Vi gleder oss til å lese din søknad! 
 

Om arbeidsgiveren

Flytoget er et høyhastighetstog som bringer passasjerer til og fra Oslo Lufthavn med Drammen som endestasjon i vest. Selskapet skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo Lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Flytoget har en topphastighet på 210 km/t. Selskapets kundetilfredshet er svært høy (97%) og har en høy lønnsomhet. Flytoget AS er et selvstendig selskap direkte eiet av Nærings- og Fiskeridepartementet. Se årsrapport på www.flytoget.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen