Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli systemutvikler? Eika Forsikring vil forsikre deg om karriereendring og utvikling!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo eller Hamar
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.01.2022
Gå til søknadsskjema

Tør du gi slipp på det trygge, og bli med på en endringsreise? Har du sterk realfaglig kompetanse? Liker du å jobbe i team, men samtidig også jobbe selvstendig? Hos Eika vil du få mulighet til det du drømmer om - å lære deg å kode og bli en racer innen systemutvikling!

Informasjon om stillingen

Når du først skal bytte jobb eller karriere, hadde det ikke da vært best å kunne bli en del av et miljø der du selv setter rammene - Hvor vil du jobbe ifra? I hvilken faglig retning ønsker du å gå? Har du lederambisjoner eller vil du bli fagspesialist? Hos Eika dannes det vei for deg og tilpasses dine ambisjoner og ditt liv.

 • Din kollega Angela jobber i dag som systemutvikler hos Eika og har siden 2020 utviklet seg til å bli en racer innen koding. Hun gleder seg til å lære deg alt hun kan og inkludere deg i et engasjerende miljø, der alle blir hørt på.
Eika kampanje
Eika kampanje
 • En brobygger mellom to team og tett på produktutviklingen, dette er Angela sin kollega Nga sin rolle hos Eika. Hun har et stort engasjement og nysgjerrighet og har siden 2017 fått muligheten til å utvikle seg innen flere ulike områder som Nga har hatt høyt oppe på ønskelista. Hos Eika vil du og dine ambisjoner være i fokus og her har du muligheter å lære deg akkurat det du har lyst til, og ikke bare det som trengs. Eika vil tilpasse seg deg, og ikke motsatt vei.


Eika Forsikring er i sterk digital utvikling og satser på å utvikle nye brukervennlige løsninger for sluttkunder, rådgivere og banker. I den forbindelse søker vi deg som vil være med på denne digitaliseringsreisen. Eika sitt mål er å bidra til å gjøre deg til en helt rå utvikler.

Vil du bli en helt innen disse arbeidsoppgavene?

 • Utvikling og forvaltning av fagsystemer
 • Prosjektdeltakelse/deltakelse i Produktutviklingsteam
 • Utvikling og programmering
 • Arbeid med spesifikasjoner, design og dokumentasjon
 • Rådgivning internt på IT og til forretning


Du vil kurses opp innen systemutvikling og lære deg flere programmeringsspråk. I tillegg vil du få tid til selvstudier, men der du hele tiden har Eika i ryggen - du vil nemlig få en personlig coach og mentor som kommer til å følge deg opp og sikre at du får en bratt læringskurve. Du som ansatt hos Eika vil i tillegg få mulighet til å delta i nasjonale og internasjonale fagmiljøer.

Ditt team består av kompetente kolleger, i et serviceorientert og hyggelig miljø, og med mange spennende utfordringer. Alle i teamet ønsker deg hjertelig velkommen til å bli med på laget. Ikke minst vil du få en tilstedeværende ledere som er med deg i den fysiske eller digitale arbeidshverdagen. Hos Eika vil du nyte flat struktur, kort vei til beslutning og du kan godt ta en kaffe og uformell prat med hvem som helst, uansett stilling og rang.

Hva vil du bli kjent med og få muligheten til å bryne deg på?

 • Nice forsikringssystem for skade og personforsikring utviklet i RPG III og RPG IV
 • Webgrensesnitt for bankrådgivere
 • Klientapplikasjoner for sluttkunder på Java plattform integrert mot Nice forsirkringssystem via HTTP server og XML på IBMi, samt via REST APIer (JSON)
 • Webservice integrasjoner mot eksterne leverandører fra Nice forsikringssystemet
 • IBM DB2 SQL
 • RDi (Rational Developer for IBMi), Eclipse-basert moderne utviklingsplattform
 • DevOps med Arcad for konfigurasjonsstyring, produksjonssettinger mm
 • I-navigator (grafisk grensesnitt mot OS)
 • Java, Python, Node.js


Eika Forsikring satser på å rekruttere deg som har «drive», er kunnskapstørst, og som er ærgjerrig – du vet du når dine mål når du går inn for det!

Kjenner du deg igjen i dette?

 • Villig til å utfordre deg selv innenfor noe helt nytt
 • Kreativ og nysgjerrig på ny teknologi
 • Omstillings- og endringsdyktig
 • Analytisk, liker å forstå sammenhenger, gå i dybde på ting
 • God til å se sammenhenger og vurdere påvirkning og risiko
 • Selvstendig, men samtidig som at du likevel jobber godt i team
 • Trives med mangfold og kommer godt overens med andre

Vi ser gjerne at du har:

 • Realfaglig bakgrunn, IT, teknologi eller lignende
 • Dersom du har noe relevant erfaring oppfordrer vi deg også til å søke
 • Har du erfaring fra skade - og /eller personforsikring, eventuelt banksystemer, så er det selvsagt positivt, men ikke et krav
 • Interesse for forbedring av forretningsprosesser gjennom digitalisering


Du som er nyutdannet oppfordres også til å søke. Søkere vil, under rekrutteringsprosessen, få innsikt i Eika sitt onboarding-program, slik skaper vi tydelighet og forutsigbarhet for deg i det du skal foreta et viktig valg.

Hva vil Eika tilby deg?

 • En fleksibel arbeidsplass, med muligheter for å jobbe borte fra jobb
 • Et hyggelig arbeidsmiljø, med flotte kontorer og et godt sosialt miljø
 • En organisasjon i kontinuerlig vekst- og utvikling, med ambisiøse mål
 • Utfordrende arbeidsoppgaver innen mange ulike områder
 • Konkurransedyktige lønns - og pensjonsordninger
 • Gode betingelser på lån og forsikringsordninger
 • Tilgang til ferieleiligheter i Marbella, Nice og Kvitfjell
 • Bedriftsidrettslag, treningsrom
 • Nye moderne lokaler i sentrum av Hamar, eller våre lokaler i Parkveien i Oslo


Miljøet i Eika preges av våre interne verdier som er det å være: Engasjert, Kundeorientert, Modig og en solid Lagspiller. Eika er opptatt av balanse mellom arbeid og fritid og tilbyr ulike aktiviteter innen kultur og idrett, og er fokuserte på mangfold og bærekraft.

Vi forventer at kandidater som søker har en ryddig økonomi og orden i egen dokumentasjon. Som er del av Finansbransjen er Eika opptatt av at våre ansatte har en høy personlig integritet og etisk adferd.

Under ansettelsesprosessen vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk tilpasset stillingens karakter. Det er krav om å fremvise gyldig pass og originaldokumentasjon ved intervju.

Lyst til å ta del i dette?

Vi vil heller snakke med deg, enn at du skal bruke tid på å finpusse din CV og søknad. Klikk deg inn på Søk og registrer deg, og har du en CV klar - legg den gjerne med, men vi kommer til å ringe deg uansett.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Oslo eller Hamar
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Eika


Søknadsfrist: 30. januar

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Eika. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om Eika

Eika Gruppen utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen, som er eid av blant annet 74 lokalbanker. Eika Gruppens strategiske fundament er å styrke de selvstendige lokalbankene i Alliansen. Gruppen leverer en komplett plattform for bankinfrastruktur; inkludert IT og betalingsformidling, samt et bredt spekter av finansprodukter og kompetansehevende tjenester. Samlet bidrar Eika Gruppens leveranser til lokalbankenes sterke markedsposisjon og konkurransedyktighet. De viktigste produktselskapene er Eika Forsikring, Eika Kredittbank, Eika Kapitalforvaltning og Aktiv Eiendomsmegling. I tillegg er Eika Boligkreditt en del av Eika Alliansen. Eika Gruppens produkter og løsninger distribueres gjennom ca 400 kontorer i Norge. Eika Gruppen, med eierbankene og meglervirksomheten, har om lag 3 500 ansatte hvorav ca. 400 er direkte knyttet til Eika Gruppen AS. Alliansen har en samlet forvaltningskapital på NOK 360 mrd og én million kunder. Dette gjør Eika Gruppen til en av de største aktørene i det norske markedet for utvikling og salg av finansielle løsninger, produkter og tjenester.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen