Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker DevOps'ere, App-utviklere og Systemutviklere

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.01.2021
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med noe som faktisk utgjør en verdi for samfunnet?

Informasjon om stillingen

Tenk om du kunne vært med å bidra til et raskere svar på en prøve om kreft? Eller om du kunne laget et app som hjelper barn og unge som har opplevd mobbing? Kanskje også bidratt til et verktøy som gjør det enklere for voksne å finne veien til fullført utdanning?

Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Bouvet i Trondheim har de største aktørene i midtnorsk næringsliv og forvaltning som sine kunder. Våre prosjekter er teknisk orientert, med fokus på brukskvalitet, systemutvikling og prosjektmetodikk.

Som konsulent hos oss har du påvirkningskraft på hva du skal jobbe med ut i fra din styrke, interesse og ønsker om utvikling. Sterk faglig kompetanse er det vi leverer og alle Bouvetere har individuelle utviklingsplaner i tillegg til fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne for å nevne noe. Vi har også en godt utstyrt «Lab» for utforskning og lek med ny og framtidsrettet teknologi. Det skal selvfølgelig også være godt å jobbe hos oss. Les om våre goder og betingelser her.

Arbeidsoppgaver

Hos oss finner du det største fagmiljøet i Midt-Norge innen systemutvikling, og med en åpen og sterk delingskultur vil du kunne videreutvikle dine kunnskaper og lære av mange av de beste i bransjen. Du får muligheten til å jobbe innen alle typer av bransjer, med alle typer av kunder og prosjekter. Vi utvikler innenfor alle moderne plattformer og programmeringsspråk. Uansett hvor i stacken du trives best, har vi utfordrende prosjekter til deg!

Har du interesse for app-utvikling kan du bryne deg på spennende prosjekter og lære ny teknologi. Vi jobber med noen av Norges mest fremoverlente virksomheter og sammen skaper vi digitale løsninger med stor betydning for enkeltmennesket og samfunnet. Som App-utvikler i Bouvet, vil du bli en del av et erfarent app-utviklingsmiljø, som jobber med ulike app-utviklingsprosjekter for kunder innen bla. utdanning, offentlig forvaltning eller samferdsel/kollektiv. Du vil jobbe med både videreutvikling og forvaltning av eksisterende løsninger, men også nyutvikling i nye app-prosjekter.

Som devops-er kan du få muligheten til å jobbe i skjæringsområdet mellom dev og ops, og se «hele bildet» i komplekse løsninger. Arbeidshverdagen vil i hovedsak bestå av å sette seg inn i og forstå kundens behov, og ut ifra dette designe gode løsninger basert på riktig teknologi i forhold til behov og krav. Vi vektlegger at våre konsulenter i tillegg til å utvikle og sette opp løsningene, også har forretningsforståelse og dermed kan delta i rådgivende rolle opp mot resten av teamet og kunden.

Vi søker deg som

  • IT-faglig utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Kan vise til relevant erfaring eller egne prosjekter som tydeliggjør din kompetanse
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk


Videre ser vi etter deg som er evner å ikle deg konsulentrollen, og kommuniserer og samarbeider godt med både kunder og kolleger. Du trives med teamarbeid, og tar ansvar for egne og felles oppgaver, og møter tekniske utfordringer med engasjement og iver til å finne løsninger. . Du er nysgjerrig og villig til å lære mer og dele din kunnskap med dine kolleger.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn en søknad, CV og vitnemål innen fristen 26.01 ! Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Bouvet. Alle søknader og henvendelser skal derfor rettes til Mari Helland i Academic Work.

Informasjon om bedriften

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Stadig flere oppdrag krever en tverrfaglig tilnærming. Vi setter sammen mennesker, verktøy og metoder i team som skaper helhetlige løsninger og resultater. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen