Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet Driftskonsulent til spennende miljø!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Løpende
Gå til søknadsskjema

Ser du etter en arbeidsplass hvor du får jobbe med 2/3 linje problemstillinger? Vår kunde søker deg som er genuint interessert i teknologi, og som liker å grave seg ned i problemstillinger!

Informasjon om stillingen

Vår kunde er en av Norges største banker, og søker nå nye teknologispirer til deres Support og Driftsavdeling i Oslo Sentrum. Dette er en super mulighet for deg som ønsker å sette fart på karrieren din i et selskap som satser på din utvikling. Her får du god oppfølging med fadderordning og opplæringsprogram fra dag én, og muligheten til å sette av tid til det du selv vil utvikle deg videre i - uavhengig om det er innenfor videreutvikling av egenutviklede systemer, oppsett av overvåking, eller annet.

Miljøet er ungt og består i dag av 10 personer, og får ofte skryt for sitt engasjement og sine sosiale aktiviteter. Avdelingen er en miks av personer med ferdigheter innen drift og utvikling. Trives du med begge deler? Da ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg!

Hvordan blir din arbeidsdag og ditt ansvar hos oss?

Dine arbeidsoppgaver vil være varierende, men typisk vil være å løse innkommende saker som 1. linje support sender videre. Man vil også samarbeide tett på tvers av avdelinger, samt ta del i arbeidsoppgaver som forvaltning, utvikling, drift, server, testing og sikkerhet.

Hvem er du?

  • Har høyere utdannelse innenfor IT og/eller teknologi
  • Har stor interesse for problemsløsing
  • Fordel med interesse og gjerne erfaring med automatisering og utvikling
  • Behersker norsk, både skriftlig og muntlig

Gjennom prosessen vil vi legge vekt på følgende personlige egenskaper

  • Til stillingen er det ikke satt krav til tidligere erfaring, vi kommer derfor til å gjøre våre vurderinger basert på personlige egenskaper som anses som viktige i rollen:Initiativtakende
  • Problemløsende
  • Samarbeidsevne

Annet

  • Løpende selektering
  • Stillingens omfang: Du vil bli fast ansatt i Academic Work, med et oppdrag på 6 måneder hos kunde i første omgang. Det er mulighet for forlengelse og fast ansettelse hos kunde på sikt.
  • Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av vår kunde. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold.

Informasjon om bedriften

Vår kunde ønsker av ulike årsaker å være anonym i annonseringsfasen, men dersom du søker og vi ringer deg vil du få informasjon rundt dette. Alle spørsmål utover dette rettes mot rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold, og kan sendes til kandidat@academicwork.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen