Vil du lede avdelingen som skal planlegge og designe de beste løsningene i 5G-nettet?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.12.2022
Gå til søknadsskjema

I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene flerfoldige hos oss.   
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Eltel har vært med på utrulling av 2G, 3G og 4G – og nå bygger vi 5G for fullt. Nettopp 5G blir et viktig satsningsområde for Eltel i de kommende årene, og dette er et forretningsområde vi hittil bare har sett begynnelsen på. For å styrke vår gjennomføringskraft og styringsevne, samt ivareta våre kunders interesser, oppretter vi nå en egen region hvor vi samler prosjektene og kompetansen innen mobil og 5G: Eltel Mobile Roll Out.
I den forbindelse ser vi etter avdelingslederen som skal lede avdelingen som designer og planlegger stasjonene og løsningene i det nye nettet! Ambisjonen er å etablere et kompetansesenter for mobilbygging som leverer markedsledende tjenester og innovasjon til våre kunder.

Som avdelingsleder vil du får det overordnede ansvaret for avdelingen, og skal proaktivt sørge for at teamet leverer ledende løsninger og tjenester til kundene våre, samt drive utvikling og forbedringer som støtter strategien vår. Avdelingsleder vil også være ansvarlig for å skape og utvikle teamet og dets medarbeidere, og sikre innovasjon og riktig kompetanse slik at vi leverer fremtidsrettede løsninger.

Arbeidsoppgaver:

 • Lede et fagkompetent team på en inspirerende og prestasjonsorientert måte
 • Sikre økonomistyring og sørge for at avdelingen leverer på resultat og mål
 • Bidra i arbeid med forretningsutvikling og salg
 • Drive kontinuerlige forbedringer som støtter strategien vår
 • Arbeide aktivt for et godt arbeidsmiljø
 • Kommunisere mål, resultater og drive utvikling på en tydelig og motiverende måte
 • Gjennomføre mål- og utviklingssamtaler med medarbeiderne og følge opp resultater på medarbeiderundersøkelser


Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning innen IT eller tekniske fag, gjerne med tillegg av økonomi/markedsføring/forretningsutvikling.
 • Relevant arbeidserfaring fra teknologi-, industri- eller konsulentselskap
 • Noe ledererfaring er ønskelig  
 • God drift- og kontraktforståelse, samt kunnskaper innen økonomistyring
 • God forretningsforståelse og erfaring med utvikling av forretningsplaner og prosjekthåndtering
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 


Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er proaktiv, selvstendig og arbeidsvillig. Du er opptatt av lønnsomhet og kvalitet, og liker å kunne påvirke resultatet på jobben du gjør. I tillegg ser vi gjerne at du er:

 • En relasjonsbygger med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Systematisk og strukturert
 • Løsningsorientert og ser muligheter  
 • Du har evnen til å lede, motivere og utvikle medarbeidere til å jobbe mot felles mål
 • Initiativrik og handlingsorientert med evne til å håndtere endringer og høyt tempo på en god måte


Vi tilbyr: Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører for deres viktigste satsningsområde, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg! 
 

Søknadsfrist 05.12.2022

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110.

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner.
I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen