Vår nye prosjektleder skal sikre fremtidens mobilnett!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene flerfoldige hos oss.   
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Eltel har vært med på utrulling av 2G, 3G og 4G – og nå bygger vi 5G for fullt. Nettopp 5G blir et viktig satsningsområde for Eltel i de kommende årene, og dette er et forretningsområde vi hittil bare har sett begynnelsen på. For å styrke vår gjennomføringskraft og styringsevne, samt ivareta våre kunders interesser, oppretter vi nå en egen region hvor vi samler prosjektene og kompetansen innen mobil og 5G: Eltel Mobile Roll Out.
Til Mobile Roll Out leter vi etter flere prosjektledere for 5G utbyggingen.

Våre prosjektledere skal sørge for at prosjekter innenfor mobilutbygging planlegges og gjennomføres effektivt, og i tråd med våre mål for sikkerhet, økonomi og kvalitet.
Prosjektlederne har ansvar for prosjektporteføljen i regionen Mobile Roll Out fra start til slutt, og vil være sterkt involvert i avdelingens totale produksjon og drift.

Vi ser etter en dyktig kollega som med stort engasjement og entusiasme skal være prosjektleder for utbygging av mobilnettet. Du vil jobbe i et dynamisk team som sammen skal drive prosjektene våre fremover.
Er du en god relasjonsbygger, har evne til langsiktig planlegging, og kan vise til gode resultater innenfor prosjektledelse – så søker vi deg!
  
Arbeidsoppgaver

Prosjektlederne vil ha ansvar for å lede prosjekter fra oppstart til ferdigstilt prosjekt og sikre at prosjektet produserer innenfor avtalt tid, kostnad og kvalitet i henhold til avtale.  

Du vil også:

 • Utføre prosjekter i henhold til Eltel Prosjektstyringsmetodikk, gjennom å benytte malverk og støtteverktøy
 • Utarbeide prosjektplaner i samsvar med prosjektklassifisering som dekker milepæler, teknisk planlegging, kvalitetskrav og ressursplanlegging
 • Benytte rapporteringsprosedyrer, budsjetter, kostnadsoppfølging, prognose og økonomiske KPI’er i samsvar med Eltel Prosjektstyringsmetodikk
 • Identifisere muligheter og risiko og jobbe aktivt med disse i de ulike fasene
 • Identifisere og administrer endringer og krav i prosjektet
 • Etterleve Eltels HMS-krav i prosjektet
 • Sørge for at prosjektleveransen er utført i henhold til selskapets forretningsmodell


Du vil også ha det overordnede ansvaret for å sikre at alle som har en interesse i prosjektet blir fortløpende orientert.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har:

 • 2-4 års erfaring med ledelse av prosjekter
 • Relevant høyere utdannelse, lang erfaring fra telekom/IKT/elektro eller lignende kan kompensere for manglende utdanning
 • Tilleggsutdannelse innen prosjektledelse er en fordel 
 • Erfaring med økonomioppfølging
 • God teknisk forståelse og interesse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 • Kunnskap om og etterlevelse av kontraktsforpliktelser og eskaleringsprosedyrer for tvister.


Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er resultatdrevet og som forstår de forretningsmessige målene, og strever etter å produsere resultater. I tillegg ser vi gjerne at du er:

 • En relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner 
 • Selvgående og tar initiativ
 • Løsningsorientert og ser muligheter  
 • Flink til å motivere og lede andre, samt har evnen til å stille krav og ta ansvar
 • Systematisk og strukturert  


Vi tilbyr

Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører for deres viktigste satsningsområde, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg! 
 
Søknadsfrist 07.02.2022
For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Kristian Carlstedt (452 94 338) eller Ida Kristiansen (452 82 258).

 

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner.
I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen