Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe med de nyeste moderne IT-teknologiene? PwC ser nå etter en BI Developer

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.01.2022
Gå til søknadsskjema

Som BI Developer blir du en viktig del av PwC sitt interne analysemiljø. Du vil få muligheten til å forme hvordan analysemiljøet jobber med utvikling og tilrettelegging av rapportering og analytics for hele organisasjonen. I rollen vil du bruke moderne verktøy som Power BI, Alteryx, Azure Analysis Services, MS SQL der du vil få gode muligheter til å utvikle deg. Du vil jobbe i et tverrfaglig BI miljø med varierte arbeidsoppgaver og vil jobbe både med det tekniske miljøet og forretningen. 

PwC har som ambisjon om å være det mest datadrevne selskap innenfor sine forretningsråder. De har et solid fagmiljø og stort fokus på kompetanseutvikling internt. PwC har som mål å ha ansatte som er digitalt ledende. Selskapet bruker de beste verktøyene i bransjen for utvikling, samarbeid og deling av relevante data internt og eksternt.

Vi søker deg som er engasjert, lærevillig og synes det er spennende å jobbe med utvikling og arkitektur.

Ansvarsområder/Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeidelse av datasett ved bruk av SQL og ETL verktøy
 • Forbedre prosesser og funksjoner som øker effektivitet og datakvalitet
 • Integrasjoner mellom interne og eksterne systemer
 • Datamodellering og datavarehus
 • Utvikling av løsninger basert på vår skyplattform (Azure og GCP)


Ønskede kvalifikasjoner/erfaring:

 • Erfaring i utvikling av datamodeller og kalkulasjoner med DAX og Power BI 
 • Relevant utdanning, helst på universitets- eller høyskolenivå (teknisk / økonomisk)
 • Minimum 2 års erfaring fra utviklingsarbeid innenfor BI løsninger
 • Kunnskap innen datavarehusarkitektur, datastrukturer og datafangst er en fordel


Personlige egenskaper:       

 • Kreativ, nysgjerrig og et ønske om å lære mer
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk
 • Du tør å utfordre og bidrar med egne perspektiv
 • Løsningsorientert, har en positiv innstilling og bidrar til å skape verdier
 • Tekniske og analytiske evner


Vi tilbyr:

 • Varierende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode videreutviklingsmuligheter
 • Moderne og nye lokaler i Bjørvika
 • Stor frihet til å velge det riktige arbeidsverktøyet for deg
 • Fleksibilitet med tanke på arbeidssted/hjemmekontor


Søknadsfrist 25.01.22

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Partner Jonas Rambæk på 932 42 133 eller Researcher Linda Helene på tlf: 960 003 80. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk på stillingen». Du må da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV.
 

Om arbeidsgiveren

PwC er kåret til en av verdens mest ettertraktede arbeidsgivere og tilbyr gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har vi 2000 rådgivere, revisorer og advokater spredt over 28 kontorer, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner vårt nettverk 156 land, med 295.000 medarbeidere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen