Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Distribution Innovation åpner dørene til 1.linje i 2022!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du bygge din karriere et et selskap med det beste fra to verdener? Distribution Innovation vil gi deg start-up følelsen hvor du kan være med å forme selskapet, men med solide eiere i ryggen og store langsiktige planer!

Informasjon om stillingen

Distribution Innovation (DI) er et ledende nordisk teknologiselskap med globale ambisjoner og hovedkontor i Oslo. DI leverer teknologien som sikrer at selskap som Morgenlevering, Helthjem, Schibsted, Amedia og flere andre logistikkselskap fungerer som de skal. Gjennom innovativ teknologi har de endret hvordan logistikk gjøres i Skandinavia, og reisen stopper ikke her. Nå ser DI etter to nye kollegaer som skal sitte på første linje support. Her vil du være en del av et kunnskapsrikt team hvor du får mulighet til stor utvikling og læring. Du vil være kundenes første kontaktpunkt, og DI ser derfor etter deg som brenner for gode kunderelasjoner og problemløsning.

Hvorfor jobbe hos Distribution Innovation?

Vil du jobbe med bransjens beste folk, som er dyktige, dedikerte og som sammen med deg står i en kritisk samfunnsfunksjon i tykt og tynt? Distribution Innovation lover deg en jobb hvor du får jobbe med teknologier som har endret synet på logistikk i Norden, og som har har vekket stor internasjonal oppsikt. Hos DI er det å utforske bruken av nye teknologier en sentral del av deres hverdag, og du vil bli utfordret til å finne nye smarte løsninger på komplekse problemer.

Gjennom ordninger som buddy/mentor, fagdager og tett oppfølging fra dedikerte ledere, vil dette være et perfekt springbrett for å kickstarte en karriere innenfor teknologi, kundeservice og logistikk.

Hva får du ved å jobbe hos Distribution Innovation?

 • Godt arbeidsmiljø med stor varme og takhøyde
 • Godt læringsmiljø med utviklingsmuligheter og dedikerte kollegaer og partnere
 • Interessante, krevende og meningsfulle arbeidsoppgaver
 • Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå
 • Moderne kontorer i hjertet av Oslo sentrum med tilgang på gym i kjelleren og takterrasse
 • Hybrid arbeidsmodell hvor du får det beste fra både kontortilværelse og hjemmekontor

Din hverdag vil innebære blant annet:

 • Mottak og behandling av henvendelser via supportsystem eller telefon
 • Mindre feilretting i systemene, og jobbing med bugs som man evner å løse på egenhånd
 • Å være første kontaktpunkt for kunder, og jobbe med fordeling/eskalering av problemstillinger

Vi søker deg som

 • Har fullført fagskole eller utdanning innen IT, logistikkfag eller tilsvarende
 • Har god teknologi- og forretningsforståelse, og er lidenskapelig opptatt av tech
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk
 • Er kjent med Microsoft Excel
 • Kjennskap til SQL vil være en fordel

Som person håper vi du er:

 • Serviceinnstilt
 • Nøyaktig
 • Løsningsorientert

Annen informasjon:

 • Arbeidssted: Akersgata 55, 0107 Oslo
 • Arbeids omfang: 100% engasjement i 6 måneder med mulighet for forlengelse
 • Oppstart: Etter avtale
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Distribution Innovation har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work

Hvem er Distribution Innovation?

Distribution Innovation AS er et ledende it-logistikk og innovasjonsmiljø eid av Schibsted og Amedia. DI lager smarte logistikkløsninger som er sentrale i omstillingen av dagens avisdistribusjon og utvikling av nye leveransemodeller for levering av fysiske produkter hjem til deg på din dørmatte eller postkasse, fra deg til en venn eller mellom bedrifter. DI er teknologien bak morgenlevering.no og helthjem.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen