Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Android-utvikler søkes til norsk utfordrer til markedet for skylagring

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I vår digitale hverdag har data blitt noe av det viktigste som finnes. Bilder, dokumenter, kontaktdata, videoer og musikk - alt er registrert i bits og bytes. Hvor, og hvordan, vi lagrer og tar vare på våre data har blitt en sentral del av vår trygghetsfølelse i hverdagen. Vi ønsker enkel tilgang, god organisering, og vi ønsker å kunne stole på de som tar vare på våre data.


Jottacloud ble startet som en norsk utfordrer og et alternativ til de amerikanske gigantene på markedet Vår skyplattform er basert i Norge, med datasenter i Oslo og Stavanger som vi drifter selv. Med det som utgangspunkt bygger vi skytjenester som følger noen av verdens strengeste regler for sikkerhet, personvern og lagring, med norske standarder i ryggraden.


I dag er Jottacloud en kjent tilbyder for mange i Norden, med kunder innenfor bedrifts-, privat- og SMB-markeder. Vi lager blant annet tjenester for Elkjøp, Telia og Obos. Nå er vi i en vekstfase hvor vi også skal overta enda flere markeder utenfor egne landegrenser. Våre utviklere sitter i Øvre Slottsgate 5, eller på sine egne hjemmekontor. Herfra bygger vi en norsk tjeneste som skal bli verdenskjent.


Nå ser vi etter en Android-utvikler


Med vekst kommer også muligheter, og kanskje dette er din. Til vårt tech-tunge miljø ser vi etter en Android-utvikler som kan ta eierskap for appen vår og se muligheter i de utfordringene som kommer. Vi ønsker utviklere som er ambisiøse, teknologisk nysgjerrige og som kan bidra til at vår bildelagrings- og delingstjeneste skal kunne erstatte standard-appene som følger med mobiler og PC’er. Din jobb å hjelpe oss med å gjøre disse tjenestene tilgjengelige rett i hånda, på mobilen. 


Din arbeidsdag hos oss


Nøkkelord: 

 • Appen vår er skrevet i Kotlin, benytter seg av Android Jetpack biblioteker som bl.a. Room, LiveData, DataBindings, Paging og Compose
 • Stort fokus på kode
 • Du sitter i førersetet av utviklingsprosessen
 • Ansvar for videreutvikling av Android-appen
 • Din jobb er å spille oss gode - og til gjengjeld stoler vi på din kompetanse


På sikt ser vi for oss at du tar fullt ansvar og eierskap til vår Android-app. Rundt deg har du en gjeng med dyktige teknologer som skal hjelpe deg med å komme dit. Hos oss blir programmering størsteparten av din arbeidsdag, men du vil også bruke tid på å samhandle med UX-designer, tester og brukere. Sammen med de vil du finne ut hvilke oppgaver som skal prioriteres, men her er det du som sitter i førersetet. Utviklerne hos oss bestemmer mye selv, og derfor er det viktig at du har evnen til å se hvor skoen trykker. Er rammeverket utdatert? Er det en feature som må bygges? Dette er vurderinger vi vil stole på at du, med din kompetanse, klarer å ta for oss. 


I Jotta jobber vi med features og konstant produktforbedring. Vi har ingen låst sprint - vi er fleksible, jobber på den måten som passer best for oss, og gjennomfører release så snart vi har noe ferdig. Jotta er en flatt organisert bedrift, med god takhøyde for å komme med innspill. 


Dette ser vi for oss at du har:

Hos oss tror vi at gode utviklere lærer fort. Derfor er det viktigere for oss at du kommer inn med riktig mindset, enn med bakgrunnskunnskap fra de spesifikke teknologiene og programmeringsspråkene som vi jobber med. Vi vil jobbe med folk som er nysgjerrige på utviklingen innen ny teknologi, som ønsker å lære og holde seg oppdatert, og som ønsker å bygge gode tjenester. Vi ser for oss at dette beskriver deg: 


 • Du har bakgrunn, og teft innenfor utvikling
 • Du har erfaring med å utvikle apper til mobile enheter
 • Du har erfaring med, eller interesse for Android-utvikling
 • Du er motivert for å bygge attraktive og brukervennlige apper, og gjør det som trengs for å komme i mål


Hos oss finner du dette: 

 • En fleksibel og tillitsbasert arbeidshverdag uten timeføring
 • En spennende rolle i et norsk selskap som sikter på internasjonal vekst
 • Være en sentral bidragsyter for hvordan vi jobber produktområdet fremover
 • Mulighet til å besøke og teste ut det nyeste fra Google I/O eller andre konferanser
 • Utviklingsmuligheter mot andre deler av stacken
 • Et miljø som følger nøye med på nyeste teknologi og trender
 •  En sosial gjeng med kollegaer, som blant annet verdsetter lønningspils, sommerfest, kickoff, konferanser - og annet som lar oss bli bedre kjent med hverandre
 • Gode rammer rundt ferie, permisjon og pensjon


Nysgjerrig? 

Da vil vi gjerne høre fra deg. Hos oss trenger vi ikke søknadsbrev - men ta gjerne uforpliktende kontakt med oss gjennom skjemaet til høyre, eller direkte til rekrutteringsrådgivere Ragnhild Svarstad Martinsen eller Maria Molvær Nesseth.

 

Håper vi snakkes! 


Jottacloud

Jottacloud er en norsk skylagringstjeneste med over 1 millioner kunder i over 170 land. Vi leverer innovative løsninger til både private og bedrifter, samt at vi står bak flere skytjenester for ledende merkevarer innen retail og telekom i Europa. Jottacloud gjør det enkelt å lagre og dele innhold i skyen.


Vi er en moderne skytjeneste på tvers av alle plattformer. Vi har stort fokus på sikkerhet og personvern og har to datasentre i Norge der vi selv drifter hundrevis av servere. Jotta AS har solid økonomi og er et firma i sterk vekst. Vi er per i dag over 30 ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen