Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Alliance Healthcare Norge ser etter en ny Senior prosjektleder!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
08.02.2022
Gå til søknadsskjema

Alliance Healthcare styrker vår posisjon innen digitalisering, legemiddeldistribusjon og apotekdrift. Hos oss vil du jobbe med fremtidens veivalg for å skape bedre løsninger for våre kunder og pasienter. 

Som prosjektleder i Alliance Healthcare vil du støtte og drive selskapets utviklingsagenda fremover ved å sikre planlegging, gjennomføring og ferdigstillelse av prosjekter. Du vil være med å bidra til at selskapet styrker evnen til å drive utvikling og skape nye verdier for kunder, pasienter og ansatte.

Arbeidsoppgaver: Som prosjektleder hos oss vil du planlegge og organisere prosjekter i tråd med mål og prioriteringer fra selskapets styre og ledelse. Du vil bidra med egne prosjektleveranser i prosjektlederrollen og du vil bidra ved å støtte organisasjonen forøvrig med strukturkapital, metodeverk og verktøy som sikrer prosjektleveranser ute i organisasjonen. Du vil også bistå forretningen med analyse og å utarbeide business caser for beslutning.

For oss er det viktig at du driver og støtter initiativer på selskapets agenda. Du evner å strukturere og drive fremover store og mindre utviklingsinitiativer. Som prosjektleder vil du også bidra med å produsere nødvendige rapporter og presentasjoner til styringsgruppe, ledergruppe og andre interessenter.

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Lede planlegging, gjennomføring og overlevering av forretnings- og IT-prosjekter, herunder:
  • Definere og sette opp utviklingsinitiativ i egnet leveransemodell
  • Koordinere innsats og leveranser fra kryss-disiplinære prosjektressurser          
  • Støtte prosjektressurser i deres leveranser      
  • Identifisere og løse problemstillinger som påvirker prosjektplanen      
  • Håndtere og styre endringer i prosjektets mål og rammebetingelser    
  • Forberede nødvendige rapporter og presentasjoner for å sikre god planlegging, gjennomføring og forankring
  • Sikre akseptanse og overlevering til løpende drift
 • Drive og støtte initiativer i selskapets strategiske agenda (Must Win Battles)
 • Strukturere opp og drive mindre utviklingsinitiativ med tilpasset metodikk
 • Produksjon av nødvendige rapporter, presentasjoner og beslutningsunderlag til styringsgrupper, ledergruppe og andre interessenter
 • Støtte organisasjonen forøvrig med strukturkapital, metodeverk, og verktøy som bidrar til og sikrer prosjektleveranser ute i organisasjonen

Personlige egenskaper:

 • Evne til raskt å forstå og strukturere problemstillinger
 • Løsningsorientert og pragmatisk
 • Fungere godt i team og kunne skape resultater sammen med andre
 • Uredd, engasjert og proaktiv
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne


Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innen business, ingeniørfag, IT, helse eller annet relevant  
 • 1 – 5 års erfaring fra prosjektarbeid og prosjektledelse, gjerne innen helse, varehandel, IT eller industri, alternativt konsulenterfaring  
 • Erfaring fra krysningspunktene mellom forretning og IT 
 • Analytisk og strukturert arbeidssett
 • Forretningsmessig innsikt og forståelse
 • Dokumentert kompetanse på prosjektledelse og –styring samt -rapportering, både tradisjonelle og smidige metoder (Prince2, Agile, Design Thinking etc.)
 • Gode norsk og engelskferdigheter


Stillingen inngår i selskapets sentrale prosjektstyringsfunksjon og rapporterer til Head of Program House.
 

Om arbeidsgiveren

Alliance Healthcare Norge AS er Norges største og ledende legemiddelsgrossist og driver i sitt søsterselskap en av Norges største apotekkjeder Boots Apotek. Boots Apotek har mer enn 160 års apotekerfaring fra Storbritannia og åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet består i dag av150 Boots apotek, nettbutikken Boots.no, Boots Homecare, kjedekontoret i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus. I tillegg til å levere varer til alle Boots apotek er Alliance Healthcare hovedleverandør til alle landets sykehus, sykehusapotek og en gruppe selvstendige apotek. Selskapet er også den største norske leverandøren av helsepleieartikler til bandasjister. Boots apotek selger flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan.

Vi jobber for å skape en sterk kultur i selskapet der mangfold og inkludering er sentralt i alt vi gjør. Ved å fremme samarbeid og innovasjon får vi inspirasjon til å hjelpe mennesker over hele verden til å få bedret helse og livskvalitet. I vårt selskap skal medarbeiderne ha like muligheter for utvikling og involvering, uansett bakgrunn. Hos oss skal alle føle seg respektert, verdsatt og inspirert til å drive selskapet vårt fremover.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen