Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Alliance Healthcare Norge ser etter en BSM Retail!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
08.02.2022
Gå til søknadsskjema

Alliance Healthcare styrker vår posisjon innen digitalisering og fremtidens apotek. I Alliance Healthcare vil du jobbe med fremtidens veivalg og løsninger for å skape fremtidens apotek. 

BSM Retail (business service management) er en sentral ressurs i videreutvikling av våre apotek og vil sammen med andre engasjerte kolleger bidra i å nå våre overordnede målsetninger for selskapet. BSM Retail vil delta i arbeidet med å gi innspill i vårt strategiarbeid.

Arbeidsoppgaver: Som BSM Retail i Alliance Healthcare vil du ha flere arbeidsoppgaver innenfor strategi og planlegging. Hos oss er det viktig at du samarbeider godt med beslutningstakere, systemeiere og sluttbrukere i arbeidet med å definere forretningens økonomiske- , drift- og systemmessige mål. BSM vil ha ansvaret for å analysere effektiviteten av eksisterende systemer og støtte utviklingsstrategiene for å forbedre eller ytterligere utnytte systemene. Du vil få en sentral rolle i utviklingen av våre nye konsepter og bistå med å identifisere potensielle forbedringsområder. Dette er en spennende stilling for en som omfavner utvikling og endring.

I rollen som BSM vil du også jobbe med anskaffelser og utrulling av prosjekter. Du vil ha ansvaret for å evaluere og forvalte applikasjoner, systemprogramvare, produkter og/eller forbedringer til eksisterende applikasjoner.

Hos oss vil du jobbe nært den operative ledelsen for Boots kjeden, blant annet:

 • Lage eller kommunisere prosessmodeller, spesifikasjoner og diagrammer for å gi veiledning til utvikling.
 • Følge teknologiutvikling i markedet og utarbeide forslag til løsninger
 • Bistå i arbeidet med businesscases og endringsforslag
 • Pådriver av utvikling og innovasjon
 • Forvaltning og oppfølgning av løsningsleverandører
 • Utvikle og formidle dokumentasjon til sluttbrukere, holde workshops ved behov og andre brukerrelaterte aktiviteter
 • Støtte prosjektgruppene i ulike prosjekter
 • Støtte utarbeidelse og oppfølging av budsjetter


Personlige egenskaper:

 • Fremoverlent og engasjert
 • Nysgjerrig og endringsdyktig
 • Initiativrik og kan drive leveranser og prosesser fremover med god kvalitet
 • Analytisk
 • Teamarbeider, men også selvstendig
 • God på kommunikasjon og presentasjon av løsninger og initiativer


Kvalifikasjoner:

 • Flere års erfaring fra stillinger innen Retail.
 • 3 – 5 års erfaring fra tilsvarende roller hvor man har jobbet i grenselandet mellom det kommersielle og teknologi
 • Høyere utdannelse innen økonomi, IT eller merkantile fag.  
 • Innsikt og erfaring i hvilke muligheter teknologi kan bidra med å skape vekst og fortrinn
 • Meget gode norsk og engelsk kunnskaper

Om arbeidsgiveren

Alliance Healthcare Norge AS er Norges største og ledende legemiddelsgrossist og driver i sitt søsterselskap en av Norges største apotekkjeder Boots Apotek. Boots Apotek har mer enn 160 års apotekerfaring fra Storbritannia og åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet består i dag av150 Boots apotek, nettbutikken Boots.no, Boots Homecare, kjedekontoret i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus. I tillegg til å levere varer til alle Boots apotek er Alliance Healthcare hovedleverandør til alle landets sykehus, sykehusapotek og en gruppe selvstendige apotek. Selskapet er også den største norske leverandøren av helsepleieartikler til bandasjister. Boots apotek selger flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan.

Vi jobber for å skape en sterk kultur i selskapet der mangfold og inkludering er sentralt i alt vi gjør. Ved å fremme samarbeid og innovasjon får vi inspirasjon til å hjelpe mennesker over hele verden til å få bedret helse og livskvalitet. I vårt selskap skal medarbeiderne ha like muligheter for utvikling og involvering, uansett bakgrunn. Hos oss skal alle føle seg respektert, verdsatt og inspirert til å drive selskapet vårt fremover.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen