Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med IT-økonomi og Life Cycle Management finansiering?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.01.2022
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for finans og vil jobbe med teknologi? Er du en relasjonsskaper med et sterkt konkurranseinstinkt, og trigges av egen utvikling? Vi søker Lead Generator til Atea!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Atea søker vi etter deres nye Lead Generator som vil jobbe på tvers av hele landet med å videreutvikle en avdeling med et stort potensial. Atea Finance har hatt en sterk vekst de seneste årene, og trenger derfor å styrke seg ytterligere for å kunne fortsette den samme utviklingen. Du vil jobbe tett med deres finansrådgivere i regionene, samt Atea sine selgere. Her vil du være bindeleddet som kvalifiserer leads, booker inn deres finansrådgivere og setter de i posisjon for videre fremdrift i salgsprosessen. Teknologi og IT endrer seg kontinuerlig og utstyret vi bruker i arbeidshverdagen blir oftere utdatert. Derfor ser vi etter deg som har en proaktiv og positiv innstilling, som evner å forstå forretning og driver aktiviteter som påvirker organisasjonens resultat fremover. Som Leads Generator vil du ha en nøkkelrolle i å håndtere varme leads og se muligheter i hvordan IT-prosjekter kan gjennomføres.

Atea Finance har en god rutine på onboarding, og tilrettelegger for god opplæring i stillingen. Du vil blant annet følge Atea sitt generelle opplæringsløp, slik at du blir kjent med deres produkter og tjenester, samt et eget løp kalt Atea Finance Academy. I Atea Finance har de en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, et dyktig team, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor våre produkter muliggjør teknologien for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt. Du vil i stor grad forme din egen hverdag sammen med ditt team.

Arbeidsoppgaver

 • Tett oppfølging av kundeporteføljen og dialog med selgere i Atea
 • Booke inn møter for våre finansrådgivere
 • Rapportere inn detaljert aktivitet i våre CRM systemer, samt måle og overvåke oppnåelse per region
 • Være en brobygger mellom Atea og Atea Finance

Vi søker deg som

 • Høyere utdanning i økonomiske eller kommersielle fag
 • Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk, muntlig og skriftlig
 • Har god forretningsforståelse og er en relasjonsbygger
 • Er interessert i finans
 • Innehar god systemforståelse


Som person er du:

 • Resultatorientert
 • Strukturert
 • Selvgående

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Atea
 • Plassering: Oslo
 • Søknadsfrist: 26. januar


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Atea har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Atea Finance et selskap i sterk vekst, som er spesialister i IT-økonomi og Life Cycle Management finansiering. I Norge er vi i dag, totalt 19 ansatte fordelt på fem lokasjoner: Oslo, Sandefjord, Bergen, Trondheim og Stavanger - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av våre produkter rettet mot Atea sine løsninger. Atea Finance er en nordisk og Baltisk organisasjon med en omsetning på over 2 Milliarder NOK (2020) og 75 ansatte.

Atea Finance tilbyr finansieringsløsninger av alt fra enkle produkter, til store IT-prosjekter. Vi har de siste årene hatt en enorm vekst, og forventer å øke ytterligere, ettersom Atea sine kunder har stort fokus på sirkulær økonomiske og bærekraftige IT investeringer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen