Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med cybersecurity i et av Norges fremste IT-sikkerhetsselskaper?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Data Equipment er i sterk vekst og søker nå en nysgjerrig person med datasikkerhet i fokus, i tråd med vår filosofi - Vi gjør Norge sikrere.

Informasjon om stillingen

Har du lagt merke til julens høye omfang av bedrifter rammet av dataangrep og løsepengevirus? Trusselbildet i Norge preges av dataangrep og Data Equipment står i front for å sikre bedrifters drift- og IT sikkerhetsløsninger.

Data Equipment bygger inn preventiv sikkerhet i bedriftens infrastruktur og rutiner fra bunnen av. Her tenkes det sikkerhet fra innsiden og ut og Data Equipment leverer markedsledende infrastruktur og sikkerhetsløsninger til ethvert behov. I dag er det nærmere 40 dedikerte ansatte som jobber aktivt med datasikkerhet og nettverkstjenester. Rollen som Security Engineer vil samarbeide tett med Operationsteamet og bli en del av Norges suverent største Palo Alto Networks miljø.

Du blir tilbudt

 • En tydelig karriereplan fra tidlig fase hvor du får mulighet til å opparbeide deg ansvar og utvikle deg på dine interessefelt
 • Rom til å bygge kompetanse i tråd med karriereutvikling - Data Equipment har noen av landets høyest sertifiserte personer innen sikkerhet med på laget!
 • Bedriftsidrettslag med variert innhold og andre hyggelige sosiale sammenkomster med alt fra bowling, paintball og fisketurer, eller bare en tur på byen
 • Subsidiert lunsj og gratis parkering
 • PC og mobil
 • Gode forsikringsordninger

Ta en titt på videoen under for hvorfor du bør velge Data Equipment som din nye arbeidsgiver!

Arbeidsoppgaver

 • Regelsettbygging
 • Brannmurrevisjon
 • Produktsupport for kunder
 • Feilsøking/feilretting på brannmurswitching
 • Replikering av kunders nettverk

Vi søker deg som

 • Erfaring med brannmurrevisjon og regelsettbygging
 • Nettverkskompetanse med switching og routing.
 • Sertifisering vektlegges; Eksempelvis sertifisering innen Palo Alto, Extreme Networks, Aruba, Cisco eller Fortigate
 • Kommuniserer flytende på norsk, skriftlig og muntlig
 • Kan sikkerhetsklareres på nivå hemmelig - dette innebærer blant annet norsk statsborgerskap og rent rulleblad. Les mer om kriteriene her


For å lykkes i denne stillingen ser vi etter deg som er naturlig ansvarsfull og ettersom Data Equipment kontinuerlig utvikler seg og satser tungt på å være en ledende kompetansepartner for kunder innen sikkerhet og nettverk, vil også egenskapen initativrik verdsettes. Du jobber selvstendig for å oppnå best mulig resultat, i tillegg til å samarbeide godt i team.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid. Du vil bli fast ansatt hos Data Equipment
 • Plassering: Sandstuveien 70, inngang F, 0680 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. xx har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Data Equipment har lang erfaring og høy kompetanse innen design og implementering av avanserte sikkerhet- og nettverksløsninger.

Data Equipment ble etablert i 1983 og er et privateid, frittstående norsk selskap. Deres mål er å bidra til å gjøre Norge sikrere og være en av Norges ledende leverandører av kostnadseffektive og tidsmessige løsninger innen IT-sikkerhet og infrastruktur. Data Equipment skal være en rådgiver og kompetansepartner for sine kunder og tenker proaktiv og preventiv sikkerhet i alt de leverer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen