Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du student og har interesse for digitale verktøy i undervisningen?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, hjemmekontor
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du kjennskap til grunnskolens læreplan, og ønsker å være med på en spennende og lærrerik reise? Da er det deg vi ser etter!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner ILT Education Norge ser vi etter en motivert og engasjert prosjektmedarbeider som vil jobbe hjemmefra. ILT Education lanserte i 2021 et flerspråklig, digitalt læringsressurs for grunnskolen, som støtter elevene i forstå sentrale begreper i skolearbeidet. Dette er verktøy som består av flerspråklige filmer, quiz og begrepslister, alt oversatt til flere ulike morsmål.

Nå ser vi etter deg som er kreativ og har en interesse for grunnskolens læreplan, og vil være med på å fortsette å kvalitetssikre produktet ved å kjøre gjennomgang av filmenes oversettelser.

Arbeidsoppgaver

 • Kvalitetskontroll av videomateriale
 • Avstemme mot norsk læreplan
 • Andre forefallende arbeidsoppgaver

Vi søker deg som

 • Studerer på et høyere nivå som lærer/lektor
 • Kan vise til relevant deltidarbeidserfaring, gjerne som vikar på barne- ungdomsskole
 • Flytende muntlig og skriftlig norsk på et høyt nivå

Som person er du:

 • Selvstendig
 • Løsningsorientert
 • Initiativrik

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang:
 • Plassering: Hjemmekontor


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

ILT education Norge er den norske grenen av det internasjonale konsernet ILT Inläsningstjänst, som startet sin virksomhet i 1990. På det svenske markedet har ILT flere spesialpedagogiske verktøy med fokus på elever med lese- og skrivevansker. Av Sveriges 290 kommuner bruker 280 våre tjenester.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen