Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utvikler Ved Bruk Av QlikView

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.01.2022
Gå til søknadsskjema

Utviklingsavdelingen hos Kunden har ansvar for utvikling av Kundens datavarehus, analyse- og rapporteringsmodeller samt automasjon/robotisering. De jobber med analysemodeller innenfor mange områder. Som BI utvikler vil du jobbe tett med Kundens forretningsenheter og bidra med økt innsikt og analyse av Kundens data.


De jobber med teknologier som Oracle, SAP Data Services, QlikView og UiPath. De er et lite utviklingsteam med store muligheter for varierte arbeidsoppgaver, og ønsker nå å styrke sitt team med ytterligere en BI analytiker/utvikler.


Primæroppgaven er utvikling ved bruk av QlikView.


Arbeidsoppgaver/leveranser:

  • Samarbeide med produkt- og forretningsutvikling for å sikre at forretningsområdene har innsikt og tilgang til data
  • Spesifisere analyse- og rapporteringsmodeller
  • Utvikling, testing og lansering av analysemodeller
  • Sekundæransvar/Backup for automatiseringsprosesser/robotisering


Ønskede kvalifikasjoner:

  • har utdannelse på høyskolenivå, fortrinnsvis innenfor IT
  • har erfaring og kompetanse innen databaser, datamodellering og SQL
  • har erfaring med visualisering data i QlikView eller lignende Business Intelligence-verktøy


Oppstart: Snarest

Varighet: 6-12 måneder, med mulighet for forlengelse

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen