Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Drive Designprosessen I Kravspesifikasjonsfasen

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.01.2022
Gå til søknadsskjema

Bakgrunn

Skogdata er skognæringens teknologiselskap og en kritisk suksessfaktor for bransjen. Våre systemer støtter hele verdikjeden til skognæringen; fra skogsområder blir satt til disposisjon for hogst, felling av trær, produksjon av tømmer, transport og lagerhold, til kvalitetssikring av varer og økonomi. Vi eksisterer fordi partene i næringen ønsker å samarbeide for å skape best mulige løsninger. Oppgaven til Skogdata er å styrke konkurransekraften til våre kunder og sikre en bærekraftig skognæring for fremtiden. Vi i Skogdata er nå midt inne i en moderniseringsreise hvor vi lager nye løsninger på den nyeste teknologien. De neste årene vil mye fokus være på å lage en ny innmålingsløsning for skognæringen, og arbeidet med dette starter i 2022.


Som et første ledd i ny innmålingsløsning skal vi bruke mye av 2022 på en kravspesifikasjonsfase hvor vi designer og beskriver hvordan den nye løsningen skal fungere. Det er inn i dette arbeidet at vi ser behovet for å forsterke teamet med en innleid UX-/interaksjonsdesigner.


Oppdragsbeskrivelse

Det er sentralt at den nye innmålingsløsning skal være brukersentrert slik at løsningen møter både brukernes og virksomhetenes behov. Vi søker derfor etter en erfaren ressurs med bakgrunn innen UX- og/eller interaksjonsdesign til å drive designprosessen i kravspesifikasjonsfasen. Ressursen vil bli en integrert del i vårt tverrfaglige prosjektteam - og samarbeide tett med utviklere, arkitekt, forretningsrådgivere og med brukermiljøene.


Arbeidsoppgaver

 • Deltakelse i innmålingsprosjektets kravspesifikasjonsfase.
 • Bistå i å definere og dokumentere krav til den nye løsningen (use cases).
 • Gjennomføre innsiktsarbeid for å kartlegge dagens løsning sett fra brukerens ståsted.
 • Visualisere og formidle funn fra innsiktsarbeidet.
 • Bistå i idéarbeid og konseptutvikling (skisser, prototyper ol.).
 • Bidra til god brukervennlighet (navigasjon og flyt) i et nytt brukergrensesnitt. 


Kvalifikasjoner

 • Kunnskap og erfaring med smidige arbeidsprosesser (vi bruker Scrum som rammeverk for arbeidet og Azure DevOps Services som plattform).
 • Relevant prosjekterfaring fra digitalt design og konseptutvikling.
 • Erfaring med å drive prosesser knyttet til konseptutvikling - fra å samle innsikt til å produsere skisser og prototyper som er testet på målgruppene.
 • Erfaring med bruk av ulike designverktøy og metodikker.
 • Kunnskap og erfaring med smidige arbeidsprosesser.


Oppstart: 1. april, avtales ved kontraktinngåelse

Varighet: 30.09.2022, med mulighet for forlengelse (når utviklingsprosjektet starter)

Arbeidssted: Helsfyr så langt det lar seg forene med nasjonale og lokale pandemiregler

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen