Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lyst til å hjelpe bedrifter med å optimalisere deres digitale hverdag? Holte søker Account Manager!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo eller Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du ambisjoner om å uvikle deg innen salg? Trigges du av å løse kundens behov og optimalisere deres digitale hverdag? Holte tilbyr programvare, tjenester og kurs innen ulike fagområder og ser nå etter sitt nye salgstalent!

Informasjon om stillingen

Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Deres hovedstyrke er lang og bred bransjeerfaring i kombinasjon med faglig og teknologisk spisskompetanse.

I denne stillingen vil du som ny Account Manager bli en del av et sultent salgsteam i et markedsledende selskap i vekst. Du vil som ny Account Manager primært jobbe med å hente inn nye kunder innen segmentene elektro. Du vil jobbe mot utfordrende mål og budsjetter og vi ser derfor etter deg som motiveres av nettopp dette! Har du ambisjoner om å lykkes innen løsningssalg og trigges av utfordrende kundecaser i en hektisk hverdag? Da er dette stedet for deg!

Bedriften tilbyr:

 • Tilrettelagte karrieremuligheter
 • Gode betingelser; fastlønn og provisjon fra første krone
 • Mobiltelefon, PC, lunsjordning og bedriftshelsetjenester
 • En selvstendig stilling og spennende jobbhverdag
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger


Rollen setter høye krav til deg som selger. Du må forstå produktet, samt sette deg inn i alle funksjoner slik at du alltid har den informasjonen som kreves for at kunden skal velge nettopp deg som samarbeidsparter. For at du som ny selger skal lykkes, kommer du til å gjennomgå en solid opplæring i både bransje, programvare og fag.

Arbeidsoppgaver

 • Prospektering av nye kunder
 • Oppsøkende salg mot potensielle kunder
 • Møtevirksomhet
 • Ansvar for eget budsjett

Vi søker deg som

 • Ønsker å gjøre karrieren innen salg og trigges av gode resultater
 • Har et høyt ambisjonsnivå
 • Har noe relevant erfaring og gode resultater å vise til innen salg
 • Ønsker å jobbe med komplekst, løsningsorientert softwaresalg
 • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk


Jobben krever at man har høy gjennomføringsevne, samt at man har arbeidskapasiteten og viljen til å legge ned innsatsen som kreves for å lykkes som selger. Vi ser derfor etter deg som er:

 • Nysgjerrig
 • Proaktiv og selvgående
 • Utholdende
 • Løsningsfokusert
 • I tillegg er det viktig at du har forretningssans og evner å sette deg inn i kundens behov, samt evne til å sette deg inn i hva bedriften kan tilby for å finne de mest lønnsomme og beste løsningene for deres kunder.

Øvrig informasjon

 • Omfang: 100% Fast stilling
 • Sted: Holte har muligheter i både Oslo og Trondheim
 • Oppstart: Etter avtale
 • Vi selekterer søkere og inviterer til intervjuer forløpende. Dette kan bety at vi stenger annonsen når vi har funnet relevante kandidater, og dermed ikke tar flere kandidater inn i prosessen. Vår anbefaling er at du sender inn en søknad så raskt som mulig om du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Basert på mer enn 40 års erfaring, har vi i Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for små, mellomstore og store bedrifter. Vi er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Vår hovedstyrke er lang og bred bransjeerfaring i kombinasjon med faglig og teknologisk spisskompetanse.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen