Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

DIPS søker dyktige systemutviklere til en jobb med mening!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.03.2022
Gå til søknadsskjema

Har du passion for å lage gode løsninger og ønsker å bruke kunnskapen din til å være med å redde liv? Er du klar for å ta det neste, viktige steget i din yrkeskarriere?

Informasjon om stillingen

DIPS konsernet er Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus og en av de tre største aktørene til kommunehelsemarkedet. I Trondheim er vi 34 medarbeidere, herunder 20 utviklere fordelt på tre utviklingsteam som holder til i flotte lokaler på Solsiden. Vi er stadig i vekst og søker nå dyktige systemutviklere som ønsker å være med å utvikle systemer for livsviktig helsedata!

Vi leverer livsviktig kode. Kode med mening

I DIPS lager vi systemer som tar vare på livsviktig helsedata som hentes frem når det trengs som mest. Vår programvare er kjernesystemet i norske sykehus og har et bredt spekter av funksjonalitet som krever kloke hoder og raske hender til å kode. Å skape kode slik som vi gjør - hvor menneskers liv kan avhenge av tilgangen på vitale data - kaller vi kode med mening. Selv om vi lager programvare som er kritisk for sykehusene, med en sterk kvalitetssikring, har vi stor takhøyde for å prøve og feile i hverdagen.

En jobb du trives med, utvikles i - og kan leve av

Hos oss har vi stort fokus på at du skal få utvikle din egen kompetanse gjennom deltakelse i faggrupper, interne hackatons og utviklerkonferanser. Vi er det største utviklingsmiljøet i Norge innen E-helse og kan skryte av et svært solid fagmiljø. Gjennom vår sterke delingskultur har du mange kompetente kolleger å spille på.

Alle kan si at de har et godt miljø, men vi mener at vi utmerker oss her. Vi er kjent for å ta vare på hverandre, være åpne, inkluderende og ønske hverandre vel. Vårt arbeidsmiljø strekker seg utover arbeidshverdagen og vi verdsetter å få til mye hyggelig også utenfor jobben.

Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, tar godt vare på deg gjennom velferds- og forsikringsordninger og sparer godt for deg til din pensjon. Vi holder til i flotte lokaler på Solsiden, og gjennom vår fleksible arbeidsordning tilbyr vi også støtte til ditt hjemmekontor.

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du få en variert, spennende og meningsfull arbeidshverdag med ulike arbeidsoppgaver. Du vil bli en del av et Scrum-team med eget ansvar innenfor ulike produktområder. Vi jobber i hovedsak innen C# .net/.net Core, men vi har en rik teknologistack som hjelper oss til å levere fremtidsrettet programvare på åpen plattform. Derfor er vi også åpen for kompetanse innenfor andre språk og teknologier.

Vi søker deg som

  • Innehar IT-rettet utdanning på høyskole- eller universitetsnivå
  • Har 2-5 års arbeidserfaring som systemutvikler
  • Med fordel har erfaring med apputvikling eller et ønske om å jobbe med dette
  • Det ses også på som en fordel dersom du har kjennskap til Azure eller annen skyløsning
  • Behersker norsk på et erfarent nivå, muntlig og skriftlig


I denne rekrutteringsprosessen har vi valgt å vektlegge personlige egenskaper i tillegg til formell kompetanse. Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss i DIPS og har tro på samarbeidsvillige personer som fungerer bra i samhandling med dine kolleger. Vi tror at du er moden da du har en trygg og stabil personlighet og har evne til selvrefleksjon.

Videre ser vi etter nøyaktige personer som oppfyller kvalitetsstandardene som trengs for arbeidet. Du er også ansvarsfull både for egne oppgaver og ansvarsområder, men også for felles resultat slik at vi sammen som selskap skal nå våre mål.

Annen informasjon:

  • Oppstart: Etter avtale
  • Ansettelse og omfang: Dette er en rekrutteringsprosess der du får tilbud om en fast 100% stilling hos DIPS
  • Arbeidssted: Beddingen 10, 7014 Trondheim
  • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av DIPS og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no
  • Søknadsfrist: 07.03.2022. Vi har en løpende selekteringsprosess og anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen av din interesse

Informasjon om bedriften

DIPS konsernet er Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus og en av de tre største aktørene i kommunehelsemarkedet. Sammen skaper vi en digital arbeidsflate for over 150 000 helsefaglige ansatte spredt over hele landet. Med hovedkontor i Bodø og satellittkontorer i Oslo, Bergen, Straume, Trondheim og Tromsø er vi totalt nærmere 360 ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen