Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Drømmer du om å yte best mulig service?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en person som er lidenskapelig opptatt av god kundeservice? Er du imøtekommende og forstår verdien av god kommunikasjon med kunder og kolleger?

Informasjon om stillingen

Academic Work ser et økende behov for kundeservicemedarbeidere til våre samarbeidspartnere, og søker nå etter dyktige og handlekraftige medarbeidere. I rollen som kundeservicemedarbeider vil du få jobbe med flere spennende oppgaver som omhandler å skape de gode kundeopplevelsene, samt å ta del i et spennende team. Du vil få god opplæring, og få ta med deg spennende erfaring som har stor verdi for fremtidige jobber. Som kundeservicemedarbeider er du en person som tar eierskap til oppgavene, og forstår viktigheten av å være et godt forbilde for bedriften du jobber hos. Du ser betydningen av å skape et miljø der kunden er i fokus, og du etterstreber alltid å skape det lille ekstra for å bringe lojalitet og konkurransefortrinn for bedriften. I rollen som kundeservicemedarbeider er du også ambisiøs, og har en stolthet for faget.

Arbeidsoppgaver

Dette er ikke en konkret stilling, men dette er de vanligste oppgavene innen kundeservice:

  • Ha ansvar for kundekontakt
  • E-poster, forespørsler, chat, innkommende servicetelefoner og/eller utgående oppfølgingssamtaler
  • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

  • Har en stor interesse for å jobbe med kundeservice, og har i en eller annen form jobbet med å yte service til andre mennesker (for eksempel butikkmedarbeider eller annen jobb med kundedialog)
  • Med fordel har fullført høyere utdannelse innen relevant retning
  • Har grunnleggende kunnskap om Office-pakken
  • Behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig


I tillegg gjenkjenner du deg i følgende egenskaper:

  • Strukturert
  • Ansvarsfull
  • God kommunikasjon

Annen informasjon

Oppstart: Du vil bli kontaktet dersom vi finner aktuelle stillinger til deg. Derfor anbefaler vi å sende inn en søknad snarest

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidstid: Primært 8-16 mandag til fredag, men endringer kan forekomme

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi selekterer søkere fortløpende, og vi informerer om at annonsen tas ned når vi finner rette kandidater. Det anbefales derfor at du søker fortløpende.

Informasjon om bedriften

Mer informasjon kommer ved et eventuelt telefonintervju.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen