Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Student innen økonomi eller IT og vil jobbe med automatisering av banktjenester?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.01.2022
Gå til søknadsskjema

Er du teknisk interessert og ønsker å opparbeide deg verdifull erfaring fra et større finansielt konsern? Har du en sterk teknisk interesse og motiveres av frihet under ansvar? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

SEB er en av Sveriges eldste banker, og har også lange tradisjoner i Norge. Nå har det åpnet seg en spennende mulighet for deg som er nysgjerrig på bank og finans, og vil jobbe med script og programmering. Du vil være en del av avdelingen Business Services, som har ansvaret for å behandle ulike manuelle oppgaver og utvikle de slik at de behandles på den mest effektive måten. Dette vil du blant annet gjøre gjennom prosessoptimalisering og robotteknologi. Som følge av at SEB Kort ønsker å løse flest mulig av sine oppgaver mer effektivt, vil arbeidsoppgavene være varierte og utviklende. Du vil ha et nært samarbeid med prosesspesialistene, som vil være med i prioriteringen og beslutningen av hvilke manuelle oppgaver som skal optimaliseres. Det innebærer å ta imot bestillinger og vurdere hvordan oppgavene kan automatiseres, slik at de ulike avdelingene kan konsentrere seg om core business. Som prosessutvikler vil du altså arbeide med nye funksjoner og ikke videreutvikling av eksisterende funksjoner.

For å lykkes i rollen ser vi etter deg som evner å se problemstillinger fra ulike vinkler. I stillingen som prosessutvikler vil du møte på ulike tekniske utfordringer, og du må være motivert og nysgjerrig på å finne ut av disse på en selvstendig måte. Det er en stor organisasjon og man må evne å gå opp ulike beslutningsveier og bygge relasjoner med ulike stakeholders.

Du blir tilbudt

 • En selvstendig rolle, i et uformelt og godt arbeidsmiljø
 • En mulighet til å jobbe med digitalisering av banktjenester
 • Relevant erfaring ved siden av studiene

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til prosess optimering gjennom tekniske løsninger som scripting på hele eller deler av prosessen
 • Bidra med teknisk kompetanse og støtte i forhold til tankegang og bruk av script som løsning
 • Utvikle nye script for automatisering av prosesser
 • Vedlikehold og forbedring av eksisterende script i forhold til system og kravendringer

Vi søker deg som

 • Er student innenfor relevant fagområde
 • Har god erfaring med bruk av Excel
 • Behersker norsk og engelsk på et høyere nivå
 • God systemforståelse og teknisk kompetanse


Personlige egenskaper:

 • Løsningsorientert
 • Selvgående
 • Relasjonsskapende

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: 28. januar
 • Antall stillinger: 2 stk
 • Oppstart: Februar
 • Arbeidsomfang: Deltid 40%
 • Plassering: Oslo, Filipstad Brygge


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SEB Kort har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SEB er et ledende nordisk finansielt konsern, som siden oppstarten for 160 år siden har vært ledet av en sterk tro på at mennesker med entreprenørånd og innovative selskaper spiller en sentral rolle i arbeidet med å skape en bedre verden. Vi er her for å hjelpe dem til å nå sine mål og lykkes gjennom gode og utfordrende tider.

SEB Kort er et heleid datterselskap av SEB og et ledende kortselskap i Norden. SEB Kort jobber med flere kjente merkevarer som SEB, Eurocard og Diners Club, i tillegg til kjente co-brand partnere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen