Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Gira på å skape hverdagsmagi for verdensledende medieaktører?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.02.2022
Gå til søknadsskjema

Nevion legger banebrytende prestasjoner bak seg, og satser nå videre. Dette er en gyllen mulighet for deg som er nyutdannet sommeren 2022, til å få en pangstart på din karriere i et globalt anerkjent norsk selskap.

Informasjon om stillingen

"Det som motiverer meg er at alt jeg lager brukes til noe. Jeg kan selv påvirke hva jeg jobber med, avhengig av hva som interesserer meg mest. I Nevion blir du hørt "- Eilif, utvikler

Nevion er et norsk firma eid av Sony. I 2015 vant Nevion "the Technical and Engineering Emmy award", og har i senere tid også vunnet "the Digital Media World award" for beste IP baserte produksjon.

Som Backend utvikler hos Nevion vil du tre inn i et team som gir kringkastere og andre tjenesteleverandører produkter i verdensklasse. Produktene du vil utvikle transporterer media over nettverk, som for eksempel store sportsarrangement og live TV-hendelser. Produktene er i forbindelse med deres styringssystemer, brukt til å kontrollere videoaktivitet.

Hvorfor Nevion?

 • En uformell og sosial kultur hvor det oppmuntres til nye ideer og innspill på tvers av organisasjonen
 • Hyppige samlinger med "coffee and gaming" på morgen, samt andre sosiale og faglige påfunn
 • Store utviklingsmuligheter med fokus på skreddersydd og personlig opplæring
 • Tilgang til moderne lokaler på Lysaker, i en hybrid arbeidshverdag
 • Kunder som blant annet HBO, BBC, Telenor og NASA.


Nevion fyller 25 år i år! Gjør deg kjent med tidslinjen i videoen nedenfor.

Din hverdag vil innebære blant annet å:

 • Jobbe med alle faser av produktutviklingen, fra analyser og 'architectural design' til software implementering og testing.
 • Jobbe med det nyeste innen lyd- og bilde-nettverk og teknologi
 • Utvikle software og løsninger innen alle områder fra kommunikasjons-verktøy til signalbehandling og høy-nivå applikasjoner


Hos oss vil du lære om teknologier som RESTful APIer, XML/JSON, nettverksprotokoller, databaser, funksjonell programmering, testdrevet utvikling og kontinuerlig integrasjon og distribusjon.

Vi søker deg som er :

 • Er nyutdannet sommeren 2022 fra IT-relatert eller realfaglig studieløp
 • Er entusiastisk rundt ny teknologi
 • Har erfaring med Java og/eller C++
 • Har Interesse for å lære Scala


Viktigst av alt er at du har et ønske om å lære og utfordre deg selv faglig, teknisk og personlig. Vi gir deg verktøyene du trenger og hjelper deg å nå dine mål. Nevion er en skole hvor vi ønsker å skape muligheter for våre mennesker, og jobbe sammen mot både personlig og faglig vekst.

Annen informasjon

 • Lokasjon: Lysaker
 • Oppstart: Sommeren 2022
 • Søknad: Legg ved CV, motivasjonsbrev og Vitnemål når du søker.
 • Søknadsfrist: 20.02.2022
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er gjennomført av Academic Work. Det er etter Nevions ønske at alle henvendelser vedrørende stillingen rettes Madeleine Greenfield i Academic Work

Hvem er Nevion?

Nevion er arkitektene bak virtualisert medieproduksjon. I over 20 år har de levert prisvinnende, oppdragskritiske, sanntids medietransport- og prosesseringsløsninger til kringkastere, telekomleverandører, offentlige etater og andre bransjer. Deres kjernekompetanse er å designe, utvikle, distribuere og støtte programvare. Definerte teknologier gir virtualiseringsmuligheter som gjør kundene mer smidige, og konkurransedyktige.

Les mer om vår historie her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen