Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fremtidig front-end utvikler? Kickstart din karriere i et norsk selskap anerkjent over hele verden!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.02.2022
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet og på jakt etter en jobb hvor du får faglig sterk veiledning , samt friheten til å utvikle deg i retninger du selv ønsker? Vi ser etter deg med potensiale til å bli en rå utvikler, og ønsker å hjelpe deg på veien!

Informasjon om stillingen

"Det som motiverer meg er at alt jeg lager brukes til noe. Jeg kan selv påvirke hva jeg jobber med, avhengig av hva som interesserer meg mest. I Nevion blir du hørt " - Eilif, utvikler

Nevion er et norsk firma eid av Sony. I 2015 vant Nevion "the Technical and Engineering Emmy award", og har i senere tid også vunnet "the Digital Media World award" for beste IP baserte produksjon.

Som Frontend utvikler hos Nevion vil du tre inn i et team som jobber med utvikling av front-end løsninger, GUI og Interface til blant annet ulike styrings- og overvåkningssystemer. Som for eksempel, styringsplattformen til Nevion - VideoIPath. VideoIPath er et fullintegrert system som gir en innovativ tilnærming for håndtering av medienettverk og gir kringkastere mulighet til å kontrollere videoaktivitet.

Vi ønsker deg velkommen som er ambisiøs og analytisk, for å være med å bygge robuste og skalerbare løsninger. Hos oss vil du jobbe i et teknologisk entusiastisk miljø i et team som arbeider mot verdens ledende medie-orienterte selskaper.

Hos oss vil du:

 • Bruke React.js gjennom Reason React
 • Bli godt kjent med ReasonML
 • Visualisere komplekse nettverk og bygge brukergrensesnitt
 • Samarbeide med UX og UI designere på nye funksjoner
 • Designe effektive data modeller og APier


Nevion fyller 25 år i år! Gjør deg kjent med tidslinjen i videoen nedenfor.

Hvorfor Nevion?

 • En uformell og sosial kultur hvor det oppmuntres til nye ideer og innspill på tvers av organisasjonen
 • Hyppige samlinger med "coffee and gaming" på morgen, samt andre sosiale og faglige påfunn
 • Store utviklingsmuligheter med fokus på skreddersydd og personlig opplæring
 • Tilgang til moderne lokaler på Lysaker, i en hybrid arbeidshverdag
 • Kunder som blant annet HBO, BBC, Telenor og NASA.

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen IT, programmering, matematikk, fysikk el. lignende
 • Har erfaring med og kan vise til relevante prosjekter innen React
 • Er entusiastisk og nysgjerrig rundt ny teknologi
 • Har programmeringserfaring, enten fra jobb, studier eller egne prosjekter.


Viktigst av alt er at du har et ønske om å lære og utfordre deg selv faglig, teknisk og personlig. Vi gir deg verktøyene du trenger og hjelper deg å nå dine mål. Nevion er en skole hvor vi ønsker å skape muligheter for våre mennesker, og jobbe sammen mot både personlig og faglig vekst.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Tiltenkt til sommeren 2022
 • Søknadsfrist: 24.02.2022, kandidater vurderes fortløpende så søk så snart du finner stillingen interessant!
 • Sted: Oslo, Lysaker
 • Søknad: Inkluder CV, motivasjonsbrev og akademiske resultater i din søknad
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er gjennomført av Academic Work. Det er etter Nevions ønske at alle henvendelser som gjelder stillingen rettes Madeleine Greenfield i Academic Work

Hvem er Nevion?

Nevion er arkitektene bak virtualisert medieproduksjon. I over 20 år har de levert prisvinnende, oppdragskritiske, sanntids medietransport- og prosesseringsløsninger til kringkastere, telekomleverandører, offentlige etater og andre bransjer. Deres kjernekompetanse er å designe, utvikle, distribuere og støtte programvare. Definerte teknologier gir virtualiseringsmuligheter som gjør kundene mer smidige, og konkurransedyktige.

Les mer om vår historie her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen