Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet med øye for infrastuktur? Nevion ansetter CI/CD Ingenør!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.02.2022
Gå til søknadsskjema

Ser du etter en arbeidsplass hvor du får jobbe med dedikerte fagfolk, som alle jobber for å skape teknologiske fremskritt for morgensdagens situasjon? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Informasjon om stillingen

DevOps-adopsjonen i den teknologiske verden legger til rette for en ny måte å bygge og slippe programvare på. I Nevion utfordrer de stadig sin egen evne til å raskt levere tjenester med høyest mulig hastighet. Det gjør de gjennom å ta i bruk praksiser og prinsipper for kontinuerlig integrasjon og leveranse.

Nå søker vi en CI/CD Engineer (continuous integration/continuous delivery) til Nevions utvikler-avdeling. Her vil du jobbe med å bygge tilpassede programvareutviklingsprosesser og skape tilbakemeldingsmekanismer for å effektivisere teamets prestasjon og optimalisere deres infrastruktur. Hos Nevion vil du jobbe med en programvare-orkestrator som kontrollerer enorme nettverk. Du vil være en del av et team med utviklere og testere, som en integrert del av programvareutviklingen og en sentral brikke i syklusen fremover.

I 2015 vant Nevion "the Technical and Engineering Emmy award", og har i senere tid også vunnet "the Digital Media World award" for beste IP baserte produksjon.

Din hverdag vil innebære å:

 • Vedlikeholde og forbedre GitLab CI/D prinsipper
 • Utvikle forskjellige miljøer ("Integration" og "staging") blant annet for storskala ytelsestesting
 • Samarbeide med utviklere, produktsjefer og gruppeledere for å tett følge produktutviklingen
 • Være en del av et arbeidsmiljø preget av frihet under ansvar, med en flat struktur som oppmuntrer til nyskaping
 • Delta i sosiale initiativer som "kaffe og gaming"
 • Få muligheten til å skreddersy din egen utvikling i et selskap som bygger deg og din kompetanse

Hos oss vil du få bryne deg på blant annet følgende teknologier og fagfelt:

CI/CD, GitLab, Virituelle maskiner/VMWare, Linux, Docker, Nettverk, Kubernetes, VideoIpath, Azure og GitHub

Visste du at Nevion feirer 25 år i år? Se videoen nedenfor for å bli bedre kjent med utviklingen gjennom tidene!

Vi søker deg som:

 • Har fullført høyere utdannelse innen IT, programmering, matematikk, fysikk el. lignende
 • Er brennende opptatt av infrastruktur, og som ønsker å utvikle deg innen devops og internal deployment
 • Er en problemløser av natur og trives med å knekke nøtter og analysere sammenhenger
 • Snakker og skriver norsk og engelsk flytende


Viktigst av alt er at du har et ønske om å lære og utfordre deg selv faglig, teknisk og personlig. Vi gir deg verktøyene du trenger og hjelper deg å nå dine mål. Nevion er en skole hvor vi ønsker å skape muligheter for våre mennesker, og jobbe sammen mot både personlig og faglig vekst.

Annen informasjon:

 • Lokasjon: Tilgang på flotte lokaler på Lysaker i en hybrid arbeidshverdag
 • Oppstart: Etter avtale i 2022
 • Søknad: Legg ved CV, motivasjonsbrev og Vitnemål når du søker
 • Søknadsfrist: 25.februar


Annonsen kan tas ned tidligere, når den riktige kandidaten blir ansatt. Vi oppfordrer derfor til å være så tidlig ute med å søke som mulig, ved interesse!

Hvem er Nevion?

Nevion er et norsk selskap som er heleid av Sony. Nevion er arkitektene bak virtualisert medieproduksjon. I over 20 år har de levert prisvinnende, oppdragskritiske, sanntids medietransport- og prosesseringsløsninger til kringkastere, telekomleverandører, offentlige etater og andre bransjer. Deres kjernekompetanse er å designe, utvikle, distribuere og støtte programvare. Definerte teknologier gir virtualiseringsmuligheter som gjør kundene mer smidige, og konkurransedyktige.

Read more about our history here.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen