Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du kjennskap til digital markedsføring?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en drivende relasjonsskaper som vil tre inn i en rolle som rådgiver innen marked og kommunikasjon? Trives du med å utgjøre en forskjell for å skape vekst og samtidig ha det gøy på jobb? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner ser vi etter en rådgiver har erfaring og kjennskap til digital markedsføring og konvertering. I rollen som rådgiver marked og kommunikasjon vil du jobbe målbevisst for en større synlighet på nett, som måles på selskapets forskjellige medieflater, samt arbeide operativt med flere spennende markedsaktiviteter.

Hos vår samarbeidspartner vil du få mulighet til å arbeide målrettet med aktiviteter som gjennom økt synlighet vil være med å bidra til videre vekst. Her vil du kunne få store muligheter til å bruke din kompetanse, ved å foreslå og gjennomføre ulike markedsføringstiltak og annonsering. Det er høy involveringsgrad når det er nødvendig og beslutninger fattes hurtig.

Arbeidsoppgaver

 • Innholdsproduksjon Web, bistand med layout/design og maler/presentasjoner
 • Publisere nyhetssaker og blogginnlegg på Web og SoMe
 • Foreslå og gjennomføre markedsføringstiltak, events, annonsering etc
 • Bistå under gjennomføring av Webinar-Konsept
 • Bidra til forbedring av layout og design på maler og dokumenter basert på bedriftens designmanual

Vi søker deg som

 • Har fullført 3 års relevant høyskole (Bachelor)
 • Kan vise til minimum 1-4 års relevant erfaring med digitalt markedsarbeid
 • Har erfaring fra operativt arbeid med digitale kanaler og SoMe
 • Med fordel har erfaring med inbound marketing og gjennomføring av webinarer og event
 • Har svært gode formidlingsevner på norsk og engelsk

Vi søker deg som er

 • Uredd – du er ikke redd for å gjøre en feil, for å lære av dette
 • Løsningsorientert – du er handlekraftig, og får oppgaver unnagjort
 • Selvstendig – du evner å være selvgående og drive egne oppgaver fremover

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Vikariat frem til utgangen av august 2022
 • Plassering: Oslo


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

Vår samarbeidspartner bedriver rådgivningstjenester innen digitale omstillingsprosesser for å sikre god og tidsriktig IT-støtte til virksomheter.

Mer informasjon blir gitt ved et eventuelt telefonintervju.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen