Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en nyutdannet systemutvikler i 2022 og vil jobbe med Microsoft teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med markedets mest moderne system innenfor digitalisering av forretningsprosesser, og vil du jobbe med og lære av de beste? Accigo søker deg som vil være med på Accigos og kundenes digitaliseringsreise.

Informasjon om stillingen

Accigo ligger i forkant med Microsoft teknologi og vi har gjennomført en rekke vellykkede digitaliserings prosjekter med basis i Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management for våre kunder. Mange av våre kunder har startet sin digitale transformasjon sammen med oss, og vi har stor etterspørsel etter vår kompetanse.

Våre kundeoppdrag inkluderer alt fra å administrere og utvikle til å implementere nye digitaliseringsløsninger. Vi engasjeres også som rådgivere og gir ekspertstøtte i forbindelse med digitalisering og optimalisering av forretningsprosesser. Uavhengig av hvilke tjenester vi leverer, bygger vi langsiktige kunderelasjoner med basis i våres visjon, Harmoni satt i system.

Accigo kan tilby deg

 • Mentorordning hvor kompetansedeling og samarbeid er vektlagt slik at du får den faglige oppfølgingen du trenger
 • Kollektivt lederskap. Sentrale beslutninger foregår kollektivt hvor den enkelte har stor frihet under ansvar og drives av den enkeltes ambisjoner
 • Samspill på tvers av landegrensene med sosiale og faglige sammenkomster
 • Fleksibel arbeidshverdag med fokus på work-life balance

Typiske oppgaver din arbeidshverdag vil bestå av


Som utvikler i Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management hos Accigo vil dine arbeidsoppgaver hovedsakelig bestå av å jobbe både i front end- og back end-miljø og jobbe med nyutvikling samt videreutvikling av eksisterende løsninger. Du vil også gjøre kundespesifikke tilpasninger og integrasjoner, og være med på å implementere og konfigurere Dynamics 365 løsninger.

Vi søker deg som

 • Har høyere relevant utdanning
 • Har kjennskap til Microsoft teknologien
 • Er løsningsorientert, ansvarsfull og initiativrik


Du kan ha lang eller kortere arbeidserfaring og faglig bakgrunn, men det viktigste er at du brenner for systemutvikling. Du ønsker å skape kundeverdi, har drivkraft, engasjement og interesse for å anvende teknikk og IT som digitaliseringsdriver.

Er du helt nyutdannet? Legg ved karakterutskrift og andre relevante dokumenter i søknaden.

Vi søker etter nye talenter og gjerne nyutdannede, men har du erfaring med utvikling i AX2012 eller Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management er det en fordel. Erfaring med Azure, .NET, C# eller Microsoft SQL er også en fordel.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Oppstart: Fleksibelt, etter avtale
 • Omfang: Bemanningoppdrag på 6 mnd, med mulighet for forlengelse eller fast ansettelse
 • Arbeidssted: Dronning Eufemias gate 6A, 0190 Oslo
 • Arbeidstid: Fleksibel, samt mulighet for hjemmekontor
 • Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Accigo har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Accigo er et nordisk konsulentselskap som hjelper bedrifter og organisasjoner med digital forretnings- og virksomhetsutvikling ved hjelp av ulike IT-løsninger. Vi legger like mye fokus på forretningsutvikling og endringsprosesser som selve teknologien. På den måten skaper vi langsiktige kundeforhold og vellykkede IT-prosjekter.

Accigo styres gjennom våre verdier (Profesjonalitet, Entreprenørskap og Balanse) og drives fremover av våre ansattes ambisjoner gjennom et kollektivt lederskap uten «sjefer». Her er alle involvert og påvirker, utvikler og forbedrer!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen