Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe som rådgiver i et IT-selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med Konica Minolta er Academic Work på jakt etter to dyktige talenter som vil være med på å bygge videre på selskapets Innesalg-avdeling. Her vil du optimere relasjoner hos kunder selskapet allerede har en relasjon til, med fokus på oppsalg og mersalg. Er du den vi ser etter?

Informasjon om stillingen

I rollen som kunderådgiver vil du ta del i et team, under ledelse av en teamleder. Du vil jobbe tett med selskapets mer senior salgsapparat som primært opererer ute i felt. Konica Minolta leverer helhetlige IT-løsninger til næringslivet, primært gjennom produkter og tjenester som er avgjørende for alle områder innen digital bildebehandling.

Med bakgrunn i at selskapet nå har landet større rammeavtaler innenfor både privat- og offentlig sektor vil du få ansvar for å optimere salg hos kunder, med fokus på oppsalg og mersalg i en allerede etablert kunderelasjon. Som en del av dette vil du fronte Nettbutikken og benytte denne som et kampanjeverktøy. Videre vil du håndtere, og forvalte, innkommende henvendelser fra eksisterende kunder.

Ettersom selskapet og deres bransje er i kontinuerlig endring ser vi etter deg som ønsker å komme inn på en avdeling hvor du kan ta initiativ til å utvikle kundereisene, kombinert med å skape samarbeidende avdelinger på tvers av selskapet.

Arbeidsoppgaver

 • Oppsøkende kontakt primært på telefon og e-post mot næringslivet, med salg av IT-løsninger og print
 • Oppfølging av genererte leads som kan føre til direkte salg
 • Håndtering av innkommende henvendelser fra eksisterende kunder
 • Søke og identifisere forretningsmuligheter til å sikre mersalg og bygge større kunder
 • Fronte Nettbutikken som et salgsfortrinn og kampanjeverktøy
 • Bistå andre salgsfremmende aktiviteter

Vi søker deg som

 • Har minst 1 års arbeidserfaring på deltid eller heltid med kundekontakt over telefon
 • Besitter stor IT-interesse, kombinert med et løsningsorientert fokus mot kunden
 • Er strukturert i din arbeidsmetodikk, hvor du er komfortabel med å prioritere ulike - oppgaver til rett tid
 • Har utviklet et vinnerinstinkt, hvor du drives av å skape individuelle og teambaserte resultater
 • Besitter sterke kommunikasjonsferdigheter, både norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast stilling i Konica MInolta
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Konica Minolta har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Dersom du har en søknadsfrist, så husk på at du ikke kan stenge annonsen før alle søknader har blitt sett på.

Informasjon om bedriften

Som en ledende leverandør av multifunksjonsprodukter, streber Konica Minolta etter å tilby produkter og tjenester som er avgjørende for alle områder innen digital bildebehandling. Selskapet legger stor vekt på dokumentbehandling og forretningsløsninger i både kontor- og produksjonsmiljøer, spesielt innen fargeprint og relaterte tjenester.

Konica Minoltas mål er å forstå hva deres kunder trenger; å forstå deres behov fra deres ståsted; å løse utfordringene som oppstår - ved å gi form til ideer som bidrar til en bedre fremtid for alle parter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen