Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Digital Training Creator innen Microsoft365 til Eduhouse!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker nå etter deg som er kommunikativ, trives foran et kamera og ønsker å jobbe med å lage digitalt utdanningsmateriale, samt forelese online innenfor Office-pakken! Har du god kunnskap i Excel, Word og Teams? Vil du lære bort og samtidig fordype deg i Microsoft365? Da er det deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

Eduhouse er en utdanningsorganisasjon med et stort utvalg av onlineutdanninger, live-webinarer og eventdager med kurs innen regnskap, lønns- og økonomihåndtering, HR, ledelse og Microsoft365-programmer.

Nå søker vi deg som vil jobbe med digital utdanning i Microsoft365. Du kommer til å holde kurs på nettet og lage digitalt utdanningsmateriale. Vi leter etter deg som har god kunnskap i Excel, Word, Powerpoint og Teams.

For å trives i rollen trenger du å være selvgående og en sosial stjerne, som på en engasjert og pedagogisk måte kan inspirere ditt publikum til å bli eksperter innen Office-pakken.

Du blir tilbudt

 • Et fleksibelt og varierende arbeid der du selv er ansvarlig for din egen tid
 • Å bli en del av et selskap i vekst der du kan utvikles langsiktig
 • Trainee utdanning og opplæring av seniorkolleger for å bli ekspert innen ditt emne


Dette er et engasjement på 6 måneder med god mulighet for fast ansettelse.

Arbeidsoppgaver

 • Oversette og tilpasse utdanningsmateriale til det norske markedet
 • Spille inn digitale forelesinger, og på sikt holde egne nettkurs

Vi søker deg som

 • Har god kjennskap til Excel, Word, Outlook, Powerpoint og Teams
 • Behersker norsk og engelsk flytende da begge språkene brukes i det daglige arbeidet
 • Er komfortabel foran både kamera og nettpublikum


Som person er du:

 • Kommunikativ - Snakker klart, velformulert og har evnen til å formidle budskapet ved å tilpasse egen retorikk til mottakeren.
 • Moden - Har en trygg og stabil personlighet og viser selvbevissthet.
 • Strukturert - Planlegger, organiserer og prioriterer ditt arbeid effektivt.
 • Selvstendig - Tar eget ansvar for å drive oppgaver mot det fastsatte målet.

Annen informasjon

 • Antall stillinger: 2
 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Tøyen, Oslo / Remote
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Eduhouse har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Eduhouse er en nordisk utdanningsorganisasjon som har trent sine brukere siden 2002. I dag har de over 25 000 brukere som de trener gjennom sin nettbaserte opplæring i Sverige, Finland og Norge. Eduhouses ambisjon er å være den mest brukte LaaS-tjenesten (Learning as a Service) i Norden i 2023, med digitalisering og kompetanseutvikling som kjerneverdier.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen