Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du i starten av din karriere? Bli med og bygg Telia sitt sitt fastnett!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.01.2022
Gå til søknadsskjema

Nyutdannet innen geografi, ingeniørfag eller lignende? Vil du være med å styrke Norges posisjon som Norges største utfordrer? Som fiberplanlegger vil du bli en del av et faglig sterkt miljø og få muligheten til å utvikle både deg selv og samfunnet. Tar du utfordringen?

Informasjon om stillingen

Hos Telia vil du bli en del av et miljø som har fokus på Dare, Care & Simplify. Ønsker du å bli en del av et selskap i vekst og ta del i å sterke fastnettet til mennesker rundt om i hele Norge? Sammen med dine faglig sterke kollegaer vil du skape forutsetninger til å kunne levere Telias tjenester til bedrifts- og privatmarkedet. Du vil vli en del av avdelingen Network Deployment - Fixed Construction som har ansvar for å bygge og forvalte Telias fastnett infrastruktur i Norge.

Vi ser etter deg som er engasjert og sulten på å lære - vi kommer til å tilpasse rollen etter deg og dine ambisjoner!

Som planlegger hos Telia kommer du blant annet til å

 • Planlegge og dokumentere fiber og HFC nett
 • Ha oversikt over og besvare interne og eksterne forespørsler rundt nettet
 • Bistå i analyse og kvalitetssikre data
 • Være en bidragsyter til å forbedre kvalitet, effektivitet og kostnadsutvikling for Telia

Hvorfor Telia?

Telia vil gi deg verktøyene og støtten som trengs for utvikling både faglig og personlig - i et felleskap. Du vil tilbys en stor mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern i Oslo. Telia respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, vil du få mulighet til å jobbe fleksibelt og bli tilbudt et bredt spekter med ansattgoder.

Hvem er så du?

 • Du har fullført høyere relevant utdanning innen geografi, ingeniørfag eller lignende
 • Du er fremoverlent og evner å se det store bildet
 • Du har gjerne noe kjennskap til GIS-systemer
 • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Som person er du

 • Strukturert
 • Nøyaktig
 • Løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • By: Oslo
 • Omfang: Heltid, bemanning 6 måneder


Søknadsfrist: 30. januar

Kontaktinformasjon: denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Telia. Alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work.

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om Telia

Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Telia har merkevarene OneCall, MyCall og Phonero. Som et moderne teknologiselskap er Telia en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telias omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper Telia fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder.

Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen