Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Masterdatakoordinator søkes til Apotera.no!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.01.2022
Gå til søknadsskjema

Er du nøyaktig, strukturert og har noe erfaring med masterdata? Vi ser etter deg som er strukturert, nøyaktig og løsningsorientert. Har du i tillegg et ønske om å ta del i Norges raskest voksende nettbutikk?

Informasjon om stillingen

Apotera.no er et nettapotek, som siden oppstarten i 2020 har vunnet en rekke kåringer, deriblant årets butikk 2021 av Prisjakt.no.

Apotera.no har opplevd en enorm vekst, og vi kan derfor trygt si at du vil ha en hektisk hverdag, der ting endrer seg fort. Apotera.no består i dag av 11 ansatte, med hovedkontor sentralt plassert på Økern i Oslo.

Kort fortalt vil du ta del i et ungt, variert og engasjerende arbeidsmiljø der du får muligheten til å vokse og forme din egen hverdag. For å trives er det derfor viktig at du er nysgjerrig og ønsker å være med på å bygge Norges beste arbeidsplass. Apotera.no er opptatt av åpenhet og inkludering av sine medarbeidere.

I rollen som masterdatakoordinator vil du få hovedansvaret for å sikre høy kvalitet på selskapets grunndata, slik at man sikrer struktur og flyt både operasjonelt og kommersielt, og ikke minst gir kundene den beste handleopplevelsen. I rollen samarbeider man tett med markedsavdelingen, kvalitetsavdelingen, og våre leverandører. Stillingen er organisert under Supply.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er nyopprettet, og rollen vil utvikle seg i takt med selskapets vekst. Dine viktigste oppgaver fra start vil være:

 • Lage rutiner og prosesser for å sikre gode og konsistente masterdata
 • Kvalitetssikring, vedlikehold og oppdatering av aktivt sortiment
 • Sørge for at bilder og produkttester til enhver tid er av god kvalitet og oppdatert
 • Aktivere nye varelinjer
 • Rapportering til andre avdelinger i selskapet

Vi søker deg som

 • Har en bachelorgrad innen økonomi, logistikk etc.
 • Har erfaring med Excel og PIM-/DAM systemer
 • Med fordel har erfaring med masterdata og/eller e-handel
 • Har god systemforståelse og er analytisk
 • Er strukturert, selvgående og løsningsorientert i din arbeidsutførelse


Den rette kandidaten finner seg til rette i et endringsorientert miljø med korte beslutningsprosesser og hurtig gjennomføring. Du er systematisk, har øye for detaljer, og motiveres av å finne løsninger og bygge gode rutiner.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Søkndasfrist: 28.01.2022
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Økern, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Apotera.no har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Apotera.no er Norges raskest voksende nettapotek og ble kåret til årets butikk i 2021 av Prisjakt.no. Vi selger legemidler- og et bredt spekter av helserelaterte produkter. Med et stort sortiment, gode priser og rask levering gjør vi alt vi kan for å gi våre kunder en best mulig handleopplevelse. Apotera holder til i Oslo med kun to minutters gange fra Risløkka T-bane stasjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen