Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT-student og ønsker relevant deltidsjobb ved siden av dine studier?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2022
Gå til søknadsskjema

eRate søker deg som er ferdig med din IT-utdanning våren 2022 og som ønsker å starte din profesjonelle karriere allerede nå. Etter at du har levert din siste eksamen vil du starte på fulltid hos eRate.

Informasjon om stillingen

eRate er en norsk virksomhet som leverer IT og mobil-tjenester til Telecom bransjen. Som et ungt og nytenkende selskap utvikler eRate fremtidens mobiltjenester gjennom ny teknologi. Hos eRate kommer du inn i et selskap i stor vekst, hvor innovasjonsfaktoren er høy og dine innspill blir hørt. For den rette kandidaten er det med andre ord store utviklingsmulighet for videre karriere hos eRate. Håpet er at når du er ferdig med studiene dine, vil du gå over i en fulltidsstilling hos eRate.

I samarbeid med Academic Work er eRate på jakt etter deres nye talent som ønsker å løse problemer gjennom å ta et dypdykk i teknologien. I rollen som junior systemkonsulent får du muligheten til å utvikle deg innen et bredt spekter av oppgaver, alt fra utvikling og konfigurasjon av nye systemer til å bygge neste generasjons mobilteknologi gjennom å styrke 2.linjesupport.

Hos eRate får du:

 • Bli en del av et spennende, positivt og raskt voksende selskap
 • En unik mulighet til å delta i utviklingen av morgendagens mobilteknologi sammen med kundene
 • Et sted hvor du er en sentral del av beslutningsprosessen, her blir din mening hørt
 • Et sted hvor du blir en nøkkelressurs og vil oppleve gode samarbeid med svært faglig dyktige medarbeider


Colin, som leder prosjekter og utvikling i eRate har følgende å si: "eRate er det ideelle miljøet for deg som er nyutdannet og ønsker å bruke dine ferdigheter i et raskt og teknisk miljø i kontinuerlig endring. Du vil bidra til at eRate lykkes gjennom alt fra små "quick win developments" som du kan gjøre alene og umiddelbart se effekten av, til større løsninger for å utvide og forbedre verdikjeden eRate tilbyr kundene."

Lars, som blir en av dine nærmeste kolleger sa dette om å begynne i eRate nå som han har jobbet der i 2 år: "Utfordrende og spennende. Det er en bratt læringskurve da de fleste ikke kan noe om Telecom, men eRate består av en hyggelig gjeng mennesker som gjør så godt de kan for å ta deg imot."

Hvordan blir arbeidsoppgavene dine hos oss? Vi har to litt ulike roller.

Den første rollen er som en utvikler som får all round oppgaver

 • Teknisk design, utvikling og testing
 • Utvikling av SOAP og REST integrasjoner med workflows
 • Jobbe i team med erfarne utviklere i eRate og deres frontend software utviklere
 • Være en del av deres leveranse av nye tjenester mot kunder, for frontend, backend og tilknyttede integrasjonssystemer


Den andre rollen innebærer mer backend arbeid med fokus på API design og integrasjoner

 • Systemintegrasjon, som inkluderer API design og implementasjon
 • Løsnings design gjennom interne og 3- parts utvikler interaksjon
 • Database og netverk infrastruktur design, implementasjon og interaksjon
 • Sikkerhet, som brukerautentisering, software integritet og privacy assurance

Hvem er du?

 • Du har høyere utdannelse innen IT med gode akademiske resultater
 • Har en sterk interesse for IT, og er nysgjerrig på både Java, JavaScript, Docker og Oracle, så vel som Linux, DevOps og skytjenester, for dette er noe du vil lære hos oss!
 • Har gode formidlingsevner på både engelsk og et skandinavisk språk
 • For å lykkes i rollen tror vi du elsker å finne smarte måter å jobbe på ved å bruke moderne teknologi, samt evner å sette deg inn i tekniske krav og relevante teknologier. - Vi søker deg som trives i dialog med kunder og som drives av å møte kundens forventning til både løsning og leveranse.


Som person søker vi deg som er en initiativrik teamspiller og som er vant med å sette forventning til egne prestasjoner. Hos eRate vil du som nevnt få en sentral rolle i selskapet og vil med dette også påvirke deres videre vekst. Vi tror ditt arbeidssett kan beskrives med god struktur, høy kvalitet og at du kjennetegnes ved at både kunder og kolleger har tillitt til deg og det arbeidet du utfører.

Høres dette ut som deg? Da ønsker vi at du laster opp et søknadsbrev hvor du forteller hvorfor du er interessert i akkurat denne stillingen, og ber samtidig om at du laster opp ditt vitnemål.

Annen informasjon:

 • Søknadsfrist: 31.01.2021
 • Oppstart: Etter avtale
 • Omfang: Heltid
 • Sted: Oslo


Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og eRate ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på kandidat@academicwork.no.

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

eRate er en norsk virksomhet som tilrettelegger for at markedsaktører kan starte som mobiloperatører. Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og er en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som skaper konkurransekraft når våre kunder utfordrer etablerte aktører og bransjer. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, for at kundene kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av systemer for fakturering og kundeadministrasjon, mens kunden etablerer sin egen merkevare. Flere kjente merkevarer er tilrettelagt som mobiloperatør gjennom eRate.

Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden, og har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Stykket Holding AS, Atea ASA og ansatte. I 2020 omsatte selskapet for ca. 515MNOK, og er 30 ansatte i Norge og 15 i Sverige.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen