Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du sikre at Formuesforvaltnings ansatte får god intern IT-støtte?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.01.2022
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår samarbeidspartner Formuesforvaltning søker vi etter deg som har ambisjoner om å yte virkelig god service! Her får du muligheten til å bruke din interesse for datamaskiner og IT-systemer til å gi Formuesforvaltnings ansatte effektive arbeidsdager, og du som liker å løse problemer for andre vil nyte hver dag her!

Informasjon om stillingen

Formuesforvaltning er Norges ledende aktør for uavhengig, helhetlig rådgivning rådgivning til formuende privatpersoner, familier og stiftelser. Deres oppdrag handler om mer enn kapitalavkastning, de jobber for at kunder og ansatte skal oppleve at de får et rikere liv. Formuesforvaltning har store ambisjoner både på vegne av kunder og ansatte. Selskapets ansatte skal ha en spennende og effektiv hverdag der gode teknologiske løsninger er nøkkelen til at de ansatte får en hverdag med innsikt og kontroll.

Formuesforvaltning søker nå etter en Intern IT-supportmedarbeider til teamet Formue Service. Teamet er ansvarlig for å støtte ansatte i Norge og Sverige innenfor ulike områder. I dag er det 5 ansatte i avdelingen, og du vil være den som skal være ansvarlig for det som omhandler oppgaver innenfor området IT-support.

Din hovedoppgave i rollen som Intern IT-supportmedarbeider vil være å støtte kollegaer i Oslo, regionene og på tvers av land med målsetningen om å sikre en effektiv arbeidshverdag. Du vil få henvendelser både via deres saksbehandlingssystem, telefon og noen ansatte vil komme direkte til deg. Du vil arbeide fra flotte nyoppussede lokaler på Solli Plass i Oslo.

I tillegg til arbeidsoppgaver nevnt under, vil du også være bindeledd mot avdelingen Teknologi & Innsikt, herunder utviklingsprosjekter som løper og oppgaver innenfor IT sikkerhet. Du vil også få muligheten til å vokse inn i rollen som superbruker for ulike systemer og verktøy. Selskapet bruker i dag systemer som Salesforce, Office 365, Qlik og Microsoft Teams.

Du blir tillbudt:

 • En kultur preget av kontinuerlig utvikling av tjenestene de leverer, særlig innenfor digitale løsninger.
 • En organisasjon med ambisiøse målsetninger og et innovativt tankesett.
 • En stor grad av frihet under ansvar og du får vokse inn i og utvikle din rolle

Arbeidsoppgaver

 • Være tilgjengelig for IT-operasjonelle henvendelser
 • Prioritere og administrere supportsaker i supportsystem
 • Gjennomføre problemløsing, feilsøking og support
 • Sikre at møterom, videoutstyr og digitale møteplattformer fungerer optimalt
 • Bestille, sette opp og bistå med installasjon, konfigurering og vedlikehold av nytt IT-utstyr
 • Tildele nødvendige tilganger og lisenser
 • Mindre feilretting i systemene som du evner å løse på egenhånd
 • Ta kontakt med IT-avdeling for support av større tekniske problemer

Vi søker deg som

 • Har gjort noe for å få praktisk IT-kunnskap - dette kan være IKT-fagbrev, at du bruker flere timer på å bygge din egen datamaskin eller at du har lært deg i en nåværende stilling.
 • Har noe erfaring med konfigurasjon av datamaskiner og IT-støtte for Office356 eller andre systemer som brukes i et kontormiljø.
 • Har gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Som person er du:

 • Serviceorientert – oppnår og overgår andres forventninger gjennom god kommunikasjon, og finner løsninger på behov og problemer
 • Strukturert - på en selvstendig måte legger planer for hvordan arbeidet ditt skal kunne leveres i tide, ved å planlegge og prioritere om nødvendig.
 • Løsningsorientert – samler inn nødvendig informasjon og kan finne den mest effektive løsningen.

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: 30.01.2022.
 • Start: Snarest, men kan vente 1-2 måneder for den rette kandidaten.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, 12 måneder via Academic Work med gode muligheter for fast ansettelse i Formuesforvaltning.
 • Plassering: Henrik Ibsens gate 53.
 • Bakgrunnssjekk: I denne rekrutteringsprosessen vil valgt kandidat gjennomgå en bakgrunnssjekk.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Formuesforvaltning er Norges største privateide, uavhengige rådgivnings- og forvaltningsselskap med rundt 125 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning. Siden oppstart for 22 år siden har selskapet bygget opp et tjenestespekter som inkluderer investerings- og pensjonsrådgivning, juridisk rådgivning, forretningsførsel, kunst og filantropi. Formuesforvaltning tror på lokal tilstedeværelse og har 17 lokalkontorer i Norge, tre i Sverige og ett kontor London. Konsernet har rundt 350 ansatte som setter ambisiøse mål for å hele tiden forbedre kundeopplevelsen, spesielt gjennom utvikling av gode, digitale løsninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen