Er du ice sin nye Product Manager B2C?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

ice utvider produktavdelingen og søker etter en engasjert Product Manager B2C

Trives du med høyt tempo, tøff markedskonkurranse og liker å være utfordrer? Da kan du passe godt på laget vårt!

Ice søker nå etter en dyktig og engasjert Product Manager – B2C til sin avdeling Product & Offerings. Avdelingen har i dag ansvar for alle ice sine abonnement og tjenester, programmer og konsepter for mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Som Product Manager – B2C vil du blant annet ha ansvar for å forvalte og optimalisere våre abonnement og tjenester og jobbe proaktivt med produktutvikling, i tett samarbeid med ulike avdelinger internt hos ice. I tillegg vil du være med på å sette den strategiske retningen for produktorganisasjonen, basert på selskapets mål, konkurransesituasjon og trender i markedet. Du vil jobbe tett sammen med et veletablert produkt-team med mye kunnskap og erfaring, og løse komplekse problemstillinger i høyt tempo.
Du vil med andre ord være instrumentell i at ice lykkes i sin vekstreise fremover!

Aktuelle kandidater har gjerne erfaring?innen produktutvikling, har god forretningsforståelse og et kommersielt hode. Du liker svært godt å samarbeide med andre og er en typisk god relasjonsbygger som evner å få mennesker til å jobbe sammen mot et felles mål. Samtidig er du er også opptatt av å optimalisere og effektivisere eksisterende produkter og tjenester for å lage nye, lønnsomme tilbud og abonnementer til privatmarkedet.?Stillingen rapporterer til Team Lead Basic Communication. 

Ansvarsområder:

 • Overvåke konkurransesituasjon og markedet, produktlønnsomheten og være initiativtaker for nødvendige korrigerende tiltak og forbedringer
 • Forvalte ice sin abonnementsportefølje, herunder prising, kampanjer og forretningsregler
 • Bistå i utvikling av og gjennomføre lanseringer i vårt produkt-roadmap
 • Definere, kartlegge, prioritere og lede gode produktinitiativer som understøtter selskapets mål
 • Jobbe på tvers av avdelinger for å sikre at vi leverer på definerte målsetninger
 • Etablere og forbedre rutiner som sikrer økt verdi for våre kunder


Vi søker etter deg som kjenner deg igjen i:

 • God forretningsforståelse, og går gjerne analytisk til verks med innsikt for å skape attraktive produkter 
 • Erfaring som produkt-/kategoriansvarlig, telecomerfaring er positivt 
 • Erfaring med produkt- eller prosjektledelse er en fordel
 • Gjerne høyere utdannelse fra en kommersiell eller teknisk retning? 
 • Kommuniserer godt på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig


Av egenskaper ser vi etter kandidater som er:

 • Engasjert og positiv, liker høyt tempo og en god latter
 • Selvgående og strukturert 
 • Analytisk og grundig
 • Proaktiv og løsningsorientert
 • God relasjonsbygger med meget gode kommunikasjonsferdigheter


Vi kan tilby deg:

 • Givende og utfordrende oppgaver i et team som brenner for jobben de gjør
 • Skaperglede – muligheten til å skape produkter som tusenvis av nordmenn bruker
 • Et moderne teknologiselskap i sterk utvikling og vekst
 • Stor fleksibilitet med muligheter for å utvikle deg i rollen din
 • Et unikt arbeidsmiljø med sterk lagånd og stor vilje for å lykkes
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode.
 • Norges 4. beste arbeidsplass i Great Place to Work-kåringen i 2021


Hos ice tilbyr vi deg en unik mulighet til å bli med på vår vekstreise og utfordre det etablerte. Du blir en del av et raskt voksende selskap med dedikerte ansatte som står på for hverandre, og kan by på mange morsomme sosiale aktiviteter når situasjonen tillater det.

Vi har allerede gått den første mila og tatt Norge med storm. Vil du være med på den neste? 

Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Rådgiver i Capus Adrian Marthinsen (93 81 55 23 / adrian.marthinsen@capus.no). 

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg – og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom seks korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 670 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger – til enda lavere pris.
I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen