Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bli med å skape en bedre digital hverdag for forbrukerne!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.02.2022
Gå til søknadsskjema

Forbrukerrådet jobber for å gjøre hverdagen til innbyggerne i Norge litt enklere og bedre gjennom utviklingen av treffsikre og proaktive digitale tjenester. Våre tjenester overvåker komplekse markeder og sikrer trygge og gode avtaler for forbrukerne. Fremover skal vi også utvikle andre løsninger som hjelper forbrukerne å løse deres utfordringer.

Til våre smidige, tverrfaglige tjenesteteam søker vi en tech lead som kan hjelpe oss med å fornye og forbedre våre digitale tjenester. Kanskje er du en utvikler som har lyst til å utvikle deg innen teamledelse? Eller kanskje har du erfaring som teknisk ansvarlig eller teknisktester? Uansett brenner du for at verden skal bli et litt bedre sted med løsningene du har utviklet.

Vil du være med å forme den nye forbrukerhverdagen?

Da kan du lese videre om andre morsomme aktiviteter som også blir del av ditt daglige virke:

 • Sette opp teknisk veikart i samarbeid med tjenesteteam
 • Utrede og ta teknologivalg i våre tjenesteteam, iht. felles standard
 • Bidra til felles arkitektur, systemer, verktøy, metoder og prosesser
 • Forstå våre forretningsbehov og være bindeledd mellom tjenesteansvarlig og andre utviklere
 • Lede utviklingsteam
 • Delta i alle faser knyttet til en tjenestes livsløp, inkl. innhenting av innsikt og utarbeidelse av løsningsforslag
 • Ivareta blant annet;
Arkitekturprinsippene
«innebygget personvern» i utvikling
Universell utforming
Informasjonssikkerhet


Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen.


Når vi vurderer kandidater, ser vi etter følgende:

 • At kandidaten føler seg komfortabelt med «den typiske arbeidsdagen»
 • Samarbeidsform og lederstil som inspirerer, bygger tillit, setter retning og samtidig skaper forutsigbarhet og struktur
 • Godt kjent med webteknologi og rammeverk
 • Sterk på bruk av skyteknologi som AWS, Microsoft Azure eller tilsvarende
 • Kjennskap til utviklingsprosesser og smidig metode
 • Du kan programmere -og kodelinjer sitter i fingertuppene   
 • Opptatt av å lage gode brukeropplevelser
 • Trygg med norsk og engelsk som arbeidsspråk både skriftlig og muntlig
 • Høyere relevant utdanning innen informatikk og relevant arbeidserfaring som utvikler eller teknisk ansvarlig. Relevant lang arbeidserfaring vil kunne kompensere for manglende utdannelse


Personlige egenskaper:

 • Strukturert og skaper samarbeid
 • Initiativrik og klar for å ta og få ansvar
 • Nysgjerrig og lærevillig


Stillingene er faste og lønnes som 1364 seniorrådgiver med en årslønn på kr 650.000 – 800.000 avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Oslo sentrum, med subsidiert lunsjordning og trening. Vi dekker mobil, bredbånd og avis. Vi tilbyr også fleksible arbeidstidsordninger som fleksitid, sommertid og mulighet for hjemmekontor.

Mangfold i Forbrukerrådet Forbrukerrådet jobber for alle forbrukere i Norge, og ønsker derfor at våre ansatte skal representere mangfoldet i befolkningen. Vi deltar i regjeringens inkluderingsdugnad og ønsker søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en om du fyller kvalifikasjonskravene i stillingen. Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en kan brukes til registreringsformål.

Offentliggjøring av søkerliste Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli gjort offentlig, selv om søkeren ber om å bli anonymisert på den offentlige søkerlisten.
 

Om arbeidsgiveren

Forbrukerrådet er en uavhengig interesseorganisasjon som bistår forbrukerne og påvirker styresmakter og næringsliv i en forbrukervennlig retning. Forbrukerrådet har hovedansvaret for å gi forbrukere informasjon og veilede, og har en ambisjon om å være forbrukerens foretrukne partner når det kommer til forbrukerspørsmål. Vårt langsiktige mål er å hjelpe forbrukerne der de er og når de trenger det. For å oppnå dette har vi iverksatt flere større digitale prosjekter, og de nye medarbeiderne vi søker blir sentral for at vi skal lykkes.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen