Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Operativ IT-Sikkerhet

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.01.2022
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget

Vi ser etter en juniorresurs som har glød og har lyst til å bidra i et sterkt faglig miljø.


Operativ IT-sikkerhet består av interne og eksterne ressurser med forskjellige kompetanse og som danner et bredt miljø innenfor cybersikkerhet. Oppdraget vil være å delta i prosjekter med en operativ og strategisk rolle, ansvar for å følge opp forebyggende sikkerhetstiltak og forbedringer, forvalte sikkerhetsløsninger, automatisering og daglige sikkerhetshenvendelser fra NRK ansatte, leverandører og partnere. Det er også nødvendig at kandidaten kan dokumentere og lage arbeidsrutiner som publiseres i vårt interne system.

 

Vi bruker Confluence for å dokumentere sikkerhetsarbeidet og bruker Jira og Service now til å utføre oppgaver og tiltak. Teamet sitter ikke lokalisert sammen pga. Covid-19 og forsøker derfor å samle oss på en felles kommunikasjonsplattform, hovedsakelig Teams. Det er nødvendig å samle teamet for å ha en kontinuerlig dialog, tilrettelegge for samarbeid og dele kompetanse.


Noe reising kan være nødvendig for å samles når det er behov.


Formålet med oppdraget er å få en ressurs med riktig kompetanse og ståpå-holdning til å gå rett inn i teamet, jobbe selvstendig og utføre rollen tilfredsstillende. Mer konkret så vil rollen ha ansvar for følgende oppgaver

  • Bygge og designe moduler til NRK sin sikkerhetsplattform i Azure
  • Følge opp daglige henvendelser som kommer til operativ IT sikkerhet
  • Skrive rutiner og prosedyrer når det er behov
  • Forvalte og videreutvikle sikkerhetstjenester levert av operativ IT sikkerhet
  • Automatisere gjentakende oppgaver
  • Dokumentere og strukturere dokumentbiblioteker med tilhørende rammeverk og øvrig dokumentasjon
  • Bidra i prosjekter knyttet til informasjonssikkerhet


Kvalifikasjoner og egenskaper

NRK søker en relevant og faglig sterk person som kan bidra til at teamet opprettholder nødvendige interne sikkerhetskrav, og leverer oppgaver til avtalt tid. Sikkerhetsressursen må ha noe erfaring og kompetanse for å utføre strategiske og operative oppgaver.


Oppstart: Snarest

Varighet: 30.04.2022, med mulighet for forlengelse

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen