Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Informasjonsforvalting Og -Kategorisering I Komplekse Virksomheter

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.01.2022
Gå til søknadsskjema

Bistanden som skal utføres

Sikre at Helsedirektoratet har en helhetlig og oversiktlig informasjonsforvaltning, hovedsakelig gjennom modeller, rutiner og prosesser,– og bidra til at Helsedirektoratet.har en god plan for forvaltning av all informasjon i et helhetsperspektiv og i komplette livsløp.

 

Sentrale oppgaver vil være:

 • Utarbeide informasjonsforvaltningsstrategi Utvikle metoder for effektivisering av prosesser og tjenester på hvordan informasjon kan skapes og gjenbrukes.
 • Utarbeide polycies, prinsipper og målbilder for informasjonsforvaltning i samhandlings-, publiserings- og arkivløsninger og utarbeide mekanismer for å verifisere at slike i størst grad etterleves.
 • Utarbeide modeller, prosesser og retningslinjer for kartlegging av informasjon, metadata og domener, m.v.
 • Utarbeide dokumentasjon og veiledningsmateriell og gjennomføre nødvendig opplæring og implementering.
 • Etablere retningslinjer, rutiner og modeller for avdelinger, prosjekter, lag o.l., slik at disse er sikret å kunne ta i bruk løsninger, og utøve sine oppgaver og produsere innhold iht prinsipper og polycies.
 • Utvikle informasjonsforvaltningsmodeller og -prosesser slik at de har enhetlige grensesnitt mot andre funksjoner; eksempelvis virksomhets-/porteføljestyring, arkitektur, it-utvikling og prosjekt/program, dokumentforvaltning, internkontroll og andre faglige prosesser.
 • Utarbeide/skissere alternative løsninger for å etablere informasjonsforvaltning som funksjon i direktoratet.


Krav til kompetanse 

 • Minimum 5 års praktisk erfaring i arbeid med helhetlig informasjonsforvaltning og -kategorisering i komplekse virksomheter.
 • Utstrakt erfaring i arbeid med metadata, taksonomier/klassifikasjoner – og modeller for slike data – i den hensikt å forvalte livsløp og presentere informasjon og innhold i flere ulike perspektiver.
 • Dokumentert erfaring fra arbeid med samhandlings-, saks- og arkiv- og publiseringsløsninger.
 • Erfaring fra arbeid med rolle- og prosesskartlegging og -forbedringer.
 • Inngående kjennskap til standarder, trender og løsninger innen helhetlig informasjonsforvaltning, ECM (Content Services), Content Management Systems, mm.
 • Erfaring med program-/prosjektarbeid og prosessledelse.
 • God kjennskap til statlig dokumentforvaltning og relevant lovverk.
 • God IT-kompetanse – gjerne med spesialisering innen informatikk eller informasjonsvitenskap.


Oppstart: Medio februar

Varighet: 6 måneder, med opsjon på 6+3 måneder

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen