Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Tjenesteutvikler søkes til ett av Midt-Norges viktigste IT-miljøer

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.02.2022
Gå til søknadsskjema

I hver av Norges fire helseregioner finner du et Regionalt Helseforetak - RHF. Det regionale helseforetakets oppgave er å sørge for at befolkningen i regionen har et godt tilbud av spesialiserte helsetjenester. Det betyr at dersom du behøver bistand fra spesialisthelsetjenesten, for eksempel røntgen, psykisk helsevern eller sykehusbehandling, er det deres ansvar å sørge for at du har tilgang på det.


Spesialisthelsetjenesten er en spennende bransje som angår oss alle, og som legger en høy standard for resten av velferdsstaten. For noen av de vakreste delene av Norges fjell- og kystlandskap, nemlig Møre og Romsdal og Trøndelag, er det Helse Midt-Norge RHF som har dette ansvaret.


For å levere gode helsetjenester, er man avhengig av IT-systemer som tilrettelegger for samhandling, sikkerhet og effektiv bruk av moderne teknologi. Hemit HF er Helse Midt-Norges IKT-tjenesteleverandør og bidrar med sin kompetanse og leveranser for å sikre at helseforetakene tar i bruk ny teknologi på en effektiv og fremtidsrettet måte. Vårt mål er at helseforetakene skal få utvikle sine tjenester i tråd med behovene i samfunnet. Nå ser vi etter en tjenesteutvikler for Nettverk som kan være en spydspiss i dette arbeidet. 


Dette er jobben 

Som Tjenesteutvikler i Hemit skal du fokusere på innovasjon og forbedringspotensialet som ligger i våre løsninger. Din rolle blir sentral i å prioritere, systematisere og videreutvikle leveransene av tjenesten Nettverk. Det er ditt ansvar å sørge for at forvaltnings- og utviklingsplaner innen nettverksområdet er i tråd med tilgjengelig teknologi, ressurser for forvaltning, og foretakenes behov. Som sådan ønsker vi også dine innspill til vårt overordnede budsjett, og du vil bidra tungt inn mot IT-anskaffelser. Hos oss får du spillerom til å utvikle og drive tjenesten på den måten som er mest hensiktsmessig, med blikk på sikkerhet, brukervennlighet, og kostnadseffektiv drift. 


Arbeidsoppgaver:

 • Strukturere, sammenstille og kvalitetssikre leveranser opp mot forvaltnings- og utviklingsplaner
 • Oppfølging og rapportering på avtalte leveranser for tjenesteområdet
 • Relasjonsbygging og oppsøkende kommunikasjon med de regionale helseforetakene for å avdekke behov, ønsker og funksjon
 • Relasjonsetablering og oppfølging av tjeneste- og utstyrsleverandører for å kvalitetssikre leveranser
 • Tett samarbeid med fagansvarlige innen eks. datasenter, brannmur, switching og trådløst utstyr, for å gi råd og samkjøre fagområdet med foretakenes ønsker
 • Innspill til og oppfølging av tjenestebudsjett basert på planer og avtale


Kvalifikasjoner

For å fylle stillingen på en god måte er det viktig at du ser viktigheten av strategisk kommunikasjon, og at du er en god relasjonsbygger. Din teknologiske kompetanse er helt sentral, men du må også vite hvordan du oversetter tekniske beskrivelser til samarbeidspartnere fra andre profesjoner. 


Dette må du ha:

 • Høyere utdannelse innen relevante fag som informatikk, administrasjon og ledelse. Krav kan fravikes ved svært lang og relevant arbeidserfaring. 
 • Inngående kunnskap om IKT innen switching, routing, WAN, WLAN og brannmur
 • Forståelse for livssyklusperspektivet på IT-systemer og -produkter
 • Gode kommunikasjonsevner som lar deg forklare tekniske løsninger til folk med andre faglige bakgrunner, på en måte som gjør at de forstår nytteverdien og       begrensningene
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig


I tillegg er det en fordel hvis du har:

 • Erfaring med oppfølging av kunder eller leverandører innenfor IT-tjenester/produkter
 • Erfaring fra drift eller infrastruktur som involverer store datanettverk
 • Erfaring med Cisco og/eller Palo
 • Kjennskap til prosjektledelsesmetodikk
 • Erfaring fra, eller kjennskap til helsesektoren


Personlige egenskaper

 • Du er nysgjerrig på det som kommer av ny teknologi og trender i bransjen, og liker å holde deg oppdatert
 • Du har gode samarbeidsevner, setter pris på å arbeide tverrfaglig og deler din kompetanse
 • Du er selvgående og strukturert
 • Du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier: Kompetent, løsningsorientert, pålitelig og imøtekommende


Vi tilbyr

 • En reell mulighet til å påvirke spesialisthelsetjenesten i Midt-Norge, og til å bruke IT-faget til fordel for liv og helse
 • Et av Midt-Norges største og mest spennende IT-miljø med sterk tverrfaglig kompetanse og spennende faglige utfordringer knyttet til livsviktig teknologi
 • Et arbeidsmiljø preget av høy arbeidsglede, sterkt engasjement og godt samarbeidsklima
 • En arbeidsplass som setter tilrettelagt kompetanseutvikling, faglig og personlig utvikling høyt
 • Gode pensjonsordninger og personalforsikringer
 • Et aktivt og sosialt bedriftsidrettslag, og tradisjon for hyggelige sammenkomster

Hemit
Hemit HF er regional IKT-enhet for Helse Midt-Norge med om lag 400 ansatte på ulike lokasjoner.

Vi leverer fremtidsrettede teknologiske løsninger og tjenester, og skal bidra til at helseforetakene kan fokusere på sin primære oppgave - pasientbehandling. Hemit har ansvar for sentral drift, forvaltning og utvikling av felles IT-systemer, økonomi- og logistikkløsninger for alle sykehusene i Helseregion Midt Norge. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, og bygger laget vårt rundt våre kjerneverdier - kompetent, pålitelig, løsningsorientert og imøtekommende .Hemit har en målsetting om en mangfoldig arbeidsstyrke som gjenspeiler befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, eller kulturell bakgrunn.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen