Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker jr. prosjektleder til Coromatic!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kjeller
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
08.02.2022
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med et produkter som kan redde liv? Vi søker deg som har en god forståelse for prosjektledelse, men som er klar for å ta det et steg videre!

Informasjon om stillingen

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon til virksomhetskritiske funksjoner hos blant annet sykehus. De sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. Coromatic opplever en sterk vekst, og ser derfor etter en jr. prosjektleder til å styrke deres organisasjon innen forretningsområdet serviceavtaler.

Til rollen som jr. prosjektleder hos Coromatic søker vi deg som gjerne har en god forståelse fra prosjektlederfaget fra før, men som ønsker å lære enda mer! Coromatic jobber proaktivt for å støtte opp under nyansatte med kursing, trening og kunnskapsdeling.

Du vil på sikt få ansvaret for prosjekter innen flere av Coromatic sine produkter, men vil hovedsakelig jobbe med serviceprosjekter på eksisterende kunder. Du vil jobbe tett sammen med selgere, teknikere, servicekoordinatorer, og ikke minst sammen med erfarne prosjektledere.

Denne stillingen faller inn under et nytt område innen Service som vi nå oppretter i Norge, men som vi har hatt suksess med i Sverige og Danmark. Med andre ord er det muligheter for rett person til å være med på å bygge opp denne avdelingen.

Hvorfor Coromatic?

 • Jobb i en effektiv og profesjonell organisasjon
 • En utfordrende stilling der du blir med i et internasjonalt konsern
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et selskap som er solid, offensivt, og i sterk vekst
 • Et sterkt team. Ekstraordinære resultater skapes i et miljø der all individuell innsats verdsettes. Vi støtter, bryr oss og tror på det beste i hverandre
 • Helt nye kontorlokaler med veldig gode parkeringsmuligheter og kantineløsning

Arbeidsoppgaver

 • Gjennomføre og ivareta prosjekter på en forsvarlig måte
 • Sørge for at nødvendige beslutninger tas i forbindelse med gjennomføring av prosjekt
 • Utarbeide og følge prosjektets tidsplan, samt sørge for god kontroll på tall og kalkyler
 • Skaffe og avtale bemanning til å utføre jobb til rett tid
 • Samarbeide tett med selskapets selgere
 • Dialog og koordinering med kunde

Vi søker deg som

 • Gjerne har relevant utdannelse innen prosjektledelse, økonomi, ingeniørfag etc., men vi er mer opptatt av at du har de rette personlige egenskapene for stillingen
 • Som gjerne har et par års relevant arbeidserfaring som f.eks. prosjektkoordinator eller prosjektleder og som har fått en god forståelse for prosjektledelse
 • Har en teknisk interesse og forståelse
 • Er en person som skaper tillit hos dine kunder
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk muntlig og skriftlig


Det er ikke noe krav til teknisk kompetanse da nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi ser etter deg som trives med å ha mange baller i luften, og som evner å jobbe selvstendig, men som også kan samarbeide med andre når det kreves. Du er imøtekommende og trives i møte med mennesker, og du utfører arbeidet ditt med struktur og nøyaktighet.

Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, og vil være med på laget er du hjertelig velkommen til å bli med en fantastisk gjeng med erfarne og glade medarbeidere med enestående gruppedynamikk som vi også ønsker at du skal bidra til!

Annen informasjon

 • Omfang: 100% Fast stilling
 • Søknadsfrist: 8. februar
 • Arbeidsted: Kjeller ved Lillestrøm
 • Oppstart: Etter avtale
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon til virksomhetskritiske funksjoner. Vi sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. Selskapets kunder finnes innen flere ulike bransjer som finans, helsevesenet, forsvaret og mange andre organisasjoner med behov for tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon. Coromatic tilbyr rådgivning, drift og vedlikehold. Vi designer, bygger og drifter teknisk infrastruktur på en energieffektiv måte. Coromatic har over 500 medarbeidere, og har levert løsninger og tjenester til over 5000 virksomheter i Norden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen