Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du planlegge, produsere og spre engasjerende innhold?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å være med på å bringe livslang læring ut til folket? Er du kreativ og brenner for digital markedsføring? Hvis svaret ditt er ja, er du kanskje personen vi leter etter!

Informasjon om stillingen

Frontcore er nemlig på jakt etter en digital innholdsmarkedsfører som skal styrke deres interne Inbound Marketing team. Inbound er en meget sentral del av FrontCore’s Customer acquisition, og de har store internasjonale vekstplaner i tiden fremover. Så langt i år har de hatt en trafikkøkning på hele 390%, og nå trenger de en innholdsmarkedsfører som kan hjelpe dem med å øke trafikken videre, konvertere leads, gi merverdi til eksisterende kunder og sikre gjenkjøp og mersalg.

Selv om innholdsproduksjon er primærfokuset i denne rollen, vil du som vår nye Digital innholdsmarkedsfører også være ansvarlig for innholdsspredning gjennom blant annet SEO, SEM, SoMe og e-postmarkedsføring. Dette er en stilling hvor en initiativrik person i stor grad kan være med å påvirke sine egne arbeidsoppgaver både på kort og lang sikt. Du vil også få muligheten til å jobbe med flerspråklig innhold i ulike kanaler, samt være med på implementering av et helt nytt inbound marketing system.

«Det beste med å jobbe i FrontCore er at du har mulighet til utgjøre en stor forskjell for et selskap som er i vekstfasen. Her føler man virkelig at arbeidet man gjør er verdifullt, og det er motiverende å se resultatet av alt det viktige arbeidet vi gjør daglig.» - Marketing Manager i FrontCore

Arbeidsoppgaver

 • Planlegging, produksjon og spredning av engasjerende, søkemotoroptimalisert og konverteringsvennlig innhold i ulike tekst-, bilde- og videoformater
 • Måling, analysering og rapportering av ytelsen til innhold og tilhørende markedsføringstiltak
 • Optimalisering og kvalitetssikring av innhold på alle våre nettsider (kursguiden.no, frontcore.no og frontcore.com)
 • Koordinere og bidra til oversettelse av innhold på tvers av våre ulike kanaler

Vi søker deg som

 • Har evnen til å formidle tekniske og faglige emner på en engasjerende og forståelig måte gjennom ulike formater
 • Har interesse og erfaring med innholdsmarkedsføring på deltid eller heltid. Gjerne har du også vært innom SEO, marketing automation, inbound marketing og SoMe
 • Har gjerne relevant utdanning innen digital markedsføring
 • Lærer raskt og synes at teknologi er gøy
 • Med fordel allerede har erfaring i bruk av verktøy som Google Analytics, Google Ads, MailChimp og Adobe-pakken

Annet:

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidssted: Fornebu
 • Omfang: 100% fast stilling


Vi selekterer søkere og inviterer til intervjuer forløpende. Dette kan bety at vi stenger annonsen når vi har funnet relevante kandidater, og dermed ikke tar flere kandidater inn i prosessen. Vår anbefaling er at du sender inn en søknad så raskt som mulig om du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

FrontCore har hjulpet kurs- og opplæringstilbydere i et bredt spekter av bransjer både i det norske og det internasjonale markedet med topp moderne kursløsninger i over 20 år. Våre løsninger oppfyller både markedsførings- og administrasjonsbehov hos kundene våre.

Vi er stolte av arven vår, og som navnet vårt forplikter oss til, vil vi fortsette å lede fra fronten. Vi er drevet av vår visjon og av behovene til våre kunders kjernevirksomhet; å lykkes med å bringe læring om nye ideer, kompetanse og innovasjon til kunder gjennom sine opplæringstilbud.

Med en økende interesse for våre løsninger internasjonalt og en rask og kontinuerlig porteføljevekst trenger vi flere på laget for å kunne fortsette å utvikle innovative løsninger sammen med opplæringstilbydere i Norge og globalt. Og vi trenger flere til vår Inbound Marketing-avdeling, slik at vi når ut til alle de som trenger oss.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen