Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lyst til å delta på en spennende digitaliseringsreise? Brakar søker IT - Koordinator!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2022
Gå til søknadsskjema

Hos Brakar vil du være med på å forbedre og digitalisere en viktig og helt nødvendig tjeneste for innbyggerne i Viken (tidligere Buskerud). Vi er på en spennende reise med vekst og forbedring og har mange muligheter for deg som både ser etter spennende prosjekter og utviklingsmuligheter!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Brakar søker vi en IT-koordinator som vil delta aktivt i en rekke spennende digitaliseringsprosesser. Du vil få ansvar for digitalisering og IT prosjekter som vil forbedre kollektivtilbudet og skape større utnyttelse av IT tjenestene som brukes i dag og fremover.

Det vil være store muligheter til aktiv deltagelse i å forme stillingen. Arbeidet vil foregå både alene og i team med erfarne og dyktige kolleger som vil hjelpe deg på hele reisen.

Brakar tilbyr

 • Helt nye og flotte kontorlokaler med egen foodcourt og eget treningsrom (fra sommer 2022)
 • Svært gode muligheter for kompetanseutvikling, kursing, sertifiseringer osv.
 • En høy grad av fleksibilitet og 7,5 timers arbeidsdag inkludert lunsj
 • Et hyggelig arbeidsmiljø med fokus på utvikling, effektivisering og samarbeid


Hos Brakar mener vi at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Arbeidsoppgaver

 • Delta på å skape fremtidige IT tjenester basert på digitale fremtidsrettede løsninger, med utgangspunkt i hva som er hos Brakar i dag og hva som trengs fremover
 • Migreringer mot skyplattformer og nye løsninger
 • Delta i kartlegging og implementering av hvilke tjenester Brakar skal bruke for å optimalisere sin drift
 • Bistå med generell drift av løsningene

Vi søker deg som

 • Har tidligere arbeidserfaring med lignende roller, eller andre IT relaterte roller. Dette kan være alt fra drift, utvikling eller IT prosjektledelse
 • Det er en stor fordel om du har databasekunnskap og utviklingserfaring fra for eksempel Python og SQL databaser
 • Har du høyere utdannelse innen IT er det en fordel, men dette er ikke et krav
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


For å lykkes i rollen må du først og fremst ha en god IT kompetanse og engasjement for utvikling og forbedringsprosesser. Det ligger spennende oppgaver som skal gjennomføres i Brakar og for rett per son er både muligheter og utviklingspotensial til stede.

Som person er du nysgjerrig og lærevillig, og anser deg selv som initiativrik. Videre tror vi at du er resultatorientert og ansvarsfull, og trives godt i samarbeid med andre, samtidig som du er selvstendig. Du har god forståelse for og interesse for Brakars oppgaver og plass i samfunnet. Høres dette ut som deg? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse i Brakar
 • Plassering: Drammen
 • Søknadsfrist: 31. januar
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Brakar har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Brakar er Viken fylkeskommunes kompetanseorgan for kollektivtransport. Selskapet ble formelt stiftet 26. oktober 2009 og kom i ordinær drift 1. juli 2010. Selskapets formål er å tilrettelegge for og tilby kollektiv persontransport og skoleskyss, gi informasjon til befolkningen om tilbudet og yte tjenester relatert til dette. Selskapet skal være en mobilitetsaktør som skal bidra til å binde sammen kundens reisekjede fra dør til dør, og til sømløse reiser mellom ulike transportmidler og fylkesgrenser.

Selskapet utfører ikke selv rutetrafikk, men kjøpere tjenester fra eksterne tjenesteleverandører. Selskapet står fritt til å organisere deler av sin virksomhet i egne resultatenheter/selskaper.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen