Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du IT student og på jakt etter verdifull erfaring i et samfunnsnyttig selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Current Eco ser etter deg som studerer IT - gjerne innen systemarkitektur, programmering eller dataingeniør - og ønsker å jobbe med teknisk support

Informasjon om stillingen

Norge er i dag verdensledende innen energiforvaltning og kompetansen på disse områdene er etterspurt internasjonalt. Current Eco har som mål å lage å det beste styringssystemet for lading av elbiler og opplever nå en større vekst. Av denne grunn er det rom for å få med seg en nysgjerrig IT student som ser verdien i bærekraftige løsninger til bedrifter. Er du Current Eco's nye Customer Success Specialist?

Current Ecos skybaserte plattform tilbyr et omfattende styringssystem for ladepunkter. Med funksjonalitet og dedikerte verktøy som kan tilpasses for drifts-, nettverks-, energi- og fakturahåndtering.

Nysgjerrig? Se nærmere på hva Current Eco gjør:

Som Customer Success Specialist vil dine oppgaver være

 • Følge opp kunder på e-post, via telefon og med skjermdeling: Hjelpe dem å navigere i SmartCharge-systemet ved å forklare, bruke skjermbilder med illustrasjoner, finne gode løsninger på oppsett av ladepunkter og ladestasjoner tilpasset kundens behov.
 • Jobbe systematisk for å redusere antall uønskede henvendelser til vårt kundesenter i samarbeid med kommersiell og teknisk avdeling
 • Finne områder i support-prosessen som kan automatiseres eller elimineres ved å gjøre endringer på produkt, tjenester eller tilgjengelig informasjon på websiden
 • Være elektroinstallatørens beste venn, veilede, informere og bistå når de ber om hjelp til å sette opp nye kunder i SmartCharge.

Vi ser etter deg som

 • Er student innen IT relaterte fag eller har annen teknisk bakgrunn
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Det er en fordel, men ikke et krav om du har

 • Erfaring med Zendesk Support eller andre tilsvarende systemer som SaaS
 • Erfaring fra å sette opp systemer, prosesser og gjerne automatisering av kundesenterfunksjoner


For å lykkes i rollen som IT Technical Support Agent anser vi det som viktig å være ansvarsfull i håndtering av arbeidsoppgavene. Du har en utpreget praktisk og teknisk sans og ser løsninger hvor andre ser problemer. I tillegg viser du mot når du får nye og ukjente oppgaver eller når du er utenfor komfortsonen.

Current Eco tilbyr

 • Muligheten til å få verdifull erfaring innen IT i et selskap i sterk vekst med store ambisjoner
 • Jobbe i et innovativt selskap sammen med verdidrevende mennesker som ser viktigheten av langsiktige, bærekraftige løsninger

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest. Vi har løpende selektering og anbefaler deg å søke så snart som mulig om du tenker dette kan være aktuelt for deg.
 • Arbeidsomfang: Deltid; hovedsaklig kvelds- og helgejobb
 • Arbeidstype: Bemanning. Du blir fast ansatt i Academic Work med oppdrag hos Current Eco
 • Arbeidssted: Frøyas Gate 15, 0273 Oslo. . Hjemmekontorløsning mulig etter opplæringsperiode.
 • Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Accigo har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.
 • Vennligst legg ved karakterutskrift i søknaden

Informasjon om bedriften

Current Eco tilbyr markedsledende ladeplattform for elektriske kjøretøy, som tilpasses kundens forretningsbehov. Nett- og strømselskaper, elektroinstallasjonsbedrifter og alle typer ladeoperatører - hvor det er mulig å dra nytte av en hardware-agnostisk plattform sertifisert av Open Charge Alliance, som er klar for implementering i stor skala.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen