Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utvikle/Videreutvikle Datavarehus

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.02.2022
Gå til søknadsskjema

Oppdraget

Mattilsynet er i rask endring. Vi er i starten av en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til målet: “Et samfunn der maten er trygg og dyra har det godt”. Vi har som ambisjon å bli en mer data- og modelldrevet virksomhet og vi trenger derfor deg som brenner for dette feltet, og har en ‘få ting gjort’- holdning. Vi trenger deg som kan hjelpe oss å bygge opp dataplattformen vår så vi får orden i eget hus! Du vil være den som sørger for at dataene er satt opp på en riktig og forståelig måte, i tillegg til at datasettene gjøres lett tilgjengelige. Internt vil det si å bruke verktøy som f.eks. Power BI. Eksternt kan det bety innsynshenvendelser vi er pliktige til å svare på, samt data vi publiserer på data.norge.no.


Leveranser

Konsulenten skal utvikle/videreutvikle en løsning for å tilgjengeliggjøre tilsynsrelaterte data i en ganske vid forstand, herunder planlegge, dokumentere og bygge en arkitektur som vil bli et moderne datavarehus med god datakvalitet, og som også inneholder historiske data. 


Må-krav

 • Programmeringserfaring i SQL
 • Kompetanse på ETL, databaser og datavarehus
  • Planlegger å ta i bruk skyløsninger. Konsulenten må kunne hente ut data fra denne, og bruke ETL-verktøy for å bygge datasett (fact, dim,...) som kan nås fra f.eks Power BI
 • Kunnskap og erfaring med datamodellering og datavarehusarkitektur
  • Trenger en seniorprofil som kan videreutvikle datavarehuset, og som også er flink til å dele kunnskap med kollegaer
 • Erfaring med å bygge historiseringskapabiliteter
  • Konsulenten må ha erfaring med prinsipper og metoder for historisering SCD2


Bør-krav

 • Sky-tjenester
  • Konsulenten har erfaring med å bygge en dataplattform i sky, og migrere fra on-prem til sky, samt ta i bruk relevante verktøy/funksjonaliteter som skyleverandøren tilbyr


I tillegg positivt om konsulenten har erfaring med

 • Smidig utviklingsprosess
 • API-utvikling
 • Håndtering av persondata ihht. GDPR
 • Python


Oppstart: Så fort som mulig, helst i løpet av mars 2022

Varighet: 2 år, med 1+1 år som opsjon

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen