Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fagressurs Informasjonssikkerhet Og Personvern

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.02.2022
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

For prosjektet Felles kommunal journal (FKJ) søker vi en fagressurs på informasjonssikkerhet og personvern.


FKJ omhandler i stor grad personsensitive opplysninger. Det stiller strenge krav til informasjonssikkerhet og personvern, både teknologisk og styringsmessig (governance). Prosjektet har derfor behov for å styrke kompetanse på områdene informasjonssikkerhet og personvern. Det ønskes bistand til oppgaver innenfor følgende områder: 


 • Ressursen har en sentral rolle i innholdsleveranser knyttet til informasjonssikkerhet- og personvern. Innholdsleveranse innebærer å fange og beskrive behov og krav for sikkerhet og personvern. Det er dermed nødvendig at ressursen har tett samarbeid med resten av FKJ-teamet, og sikrer nødvendig dialog og forankring internt og mot eksterne interessenter, og at resultatene dokumenteres. Dette vil gjelde områder knyttet både til løsnings- og gjennomføringsstrategi, herunder
  • Bidra til krav til teknisk sikkerhetsarkitektur (f.eks. identitetsstyring og tilgangsadministrasjon, sterk autentisering, kryptering og nøkler, PKI, ZeroTrust, mm.)
  • Foreslå styringsstrukturer for informasjonssikkerhet (Governance)
  • Bidra til at FKJ jobber etter prinsippet om innebygget personvern (security by design) og anonymisering av personopplysninger (for innovasjon/forskning, mm.)
 • Utarbeide beskrivelse av relevante krav til de digitale løsningene (både markedsplass og plattformene) med mål om å sikre at personvernet er i henhold til GDPR og relevant norsk særlovgiving på området. 
 • Gjennomføre risikovurderinger, og DPIA for å teste ut forslag til løsning


Krav til kompetanse:

 • Teknisk kompetanse innen informasjonssikkerhet, og/eller informasjonssikkerhets-arkitektur
 • Relevante sertifiseringer innen informasjonssikkerhet
 • Erfaring innen fagområdene teknologi, informasjonssikkerhet, risikostyring og personvern
 • Kompetanse innen fagområdene teknologi, informasjonssikkerhet, risikostyring og personvern
 • Erfaring fra arbeid med komplekse løsninger/prosjekter med personsensitive opplysninger 


Oppstart: Ønsket oppstart er 10.02.2022

Varighet: Ut Juni 2023, med opsjon på forlengelse 1 år x3

Omfang: 50%

Lokasjon: Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen