Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Helthjem søker teknisk spesialist som brenner for den gode kundeopplevelsen!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du god teknisk forståelse og ønsker å bli en del av et av de raskest voksende markedene i verden? Bli med på Helthjems fantastiske reise og jobb med noen av de største og mest kjente merkevarene i bransjen.

Informasjon om stillingen

Helthjem Netthandel ønsker nå en Integrasjonsspesialist velkommen inn til et faglig sterkt og voksende team med fire dyktige og engasjerte medarbeidere. Teamet jobber med å integrere markedets største nettbutikker og markedsplasser med Helthjems tjenester. Vi ønsker en som vil bli god (om ikke best) på tekniske løsninger og plattformer innen e-commerce og netthandel i en bransje som vokser med rakettfart! Vi har markedets kuleste kunder, som boozt.com, finn.no, Tise og Bookis.

Integrasjonsteamet jobber med å sikre friksjonsfri teknisk integrasjon for nye kunder, samt å gi teknisk veiledning til eksisterende kunder. Vi er primært i dialog med kundens tekniske motpart, men må også kunne kommunisere godt med andre roller. Vi ser gjerne at du er en nerd som oss andre, og du bør også være glad i direkte kommunikasjon med kunder og partnere.

Stillingen hører til i Helthjems Tech-avdeling og rapporterer til CTO. Du vil spille en sentral rolle for å hjelpe nye og eksisterende kunder, og vi garanterer en hverdag med et spennende fagmiljø og store karrieremuligheter i Norges raskest voksende logistikkselskap.

Hvorfor jobbe i Helthjem?

 • Solide eiere i Schibsted og Polaris og gode karrieremuligheter i et satsningsområde på konsernnivå
 • Dedikerte fagdager, bredt kurstilbud og samarbeid med noen av bransjens sterkeste fagmiljøer
 • Gründermiljø med påvirkningskraft, flat struktur og sosiale, engasjerte og inkluderende kolleger
 • Dynamisk arbeidsmiljø med årlige hytteturer, reiser og jevne uhøytidelige sammenkomster
 • Tilgang til Schibsted-aviser og magasiner (VG+, Aftenposten+, e24, BT, etc)
 • Fleksibel arbeidshverdag med lett tilgjengelige kontorer sentralt på VG-huset i Oslo


Helthjem økte omsetningen sin med 128% i 2020. Les om hvordan de rigger for videre vekst her!


Din hverdag vil innebære blant annet å:

 • Ta ansvar for teknisk integrasjon av nye kunder og hjelpe dem å bruke Helthjems tjenester
 • Bistå i salgsprosesser som fagressurs
 • Gi teknisk støtte og veiledning til eksisterende kunder
 • Holde teknisk og funksjonell dokumentasjon oppdatert
 • Rådgi og delta i prosjekter og i problemløsning knyttet til dataflyt og integrasjoner
 • Bistå som fagressurs i design og utvikling av nye tjenester og prosjekter


Helthjem feirer suksesser og deler deres nedturer sammen; i høst skal de på hyttetur og til våren drar de til Sør-Europa for å feire en stor milepæl!

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse, gjerne innen teknologi eller IT (Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn)
 • Har god generell teknisk forståelse og interesse (bruk og feilsøking av APIer og JSON er sentralt)
 • Brenner for ny teknologi og den optimale kundeopplevelsen
 • Kan kommunisere flytende på norsk og engelsk

Annen informasjon:

 • Arbeidssted: Akersgata 55, 0180 Oslo (VG-huset)
 • Arbeids omfang: 100% med fast ansettelse i Helthjem netthandel
 • Oppstart: Etter avtale
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Helthjem har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work

Informasjon om bedriften

Helthjem er Norges raskest voksende logistikkselskap med en stadig større kundeportefølje av nettbutikker og hundretusenvis av fornøyde mottakere. De har gått fra 4 millioner i omsetning i start-up året 2015 til 414 MNOK i 2020. Denne veksten har fortsatt inn i 2021 og de er det selskapet i Schibsted-konsernet med sterkest vekst. De har svært ambisiøse vekstmål også fremover, og er perfekt posisjonert mot fremtidens retail med deres fokus på levering hjem av pakker fra netthandel og frakt mellom privatpersoner av bruktsalg & løsninger for sirkulærøkonomi.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen