Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

På jakt etter en pangstart på utviklerkarrieren din?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kunne du tenke deg å jobbe i et lite men kompetent team og bli en fullstack utvikler? Vi kan stille med engasjerte kollegaer og spennende prosjekter som vil ta deg gjennom hele stacken vår. Samtidig som du får jobbe med våre kunder og virkelig lære hvordan applikasjoner utnyttes i en stor bruksorganisasjon.

Informasjon om stillingen

Hos oss i Asset Management Partner AS vil du bli en fullstack utvikler, hvor du vil jobbe med godt etablerte systemer samtidig som du vil få solid opplæring i, samtidig som vi sammen vil lage nye spennende funksjoner. Du vil komme inn i teamet vårt med 2 andre utviklere hvor en jobber fullstack og en med backend, og vil få muligheten til å lære i hele stacken vår.

Når du kommer inn så vil du jobbe mest mot en webapplikasjon laget i angular. Utviklingen vi gjør skjer i vår kundes servermiljø, og vi samarbeider svært tett med kunden. Dette gjør at man kommer til å være i mye dialog rundt kunden med tanke på forbedringer og nye funksjonaliteter vi skal utvikle. Her skal du også få være med fra start.

Bli med på laget da vel!

 • Vi er et lite team med mye erfaring
 • Hos oss har vi god erfaring med å trene opp juniorutviklere, og kan hjelpe deg å lykkes
 • Veldig fleksibel organisasjon med høy takhøyde
 • Kunder som gir unike muligheter for læring og kompetanseheving

Arbeidsoppgaver

Vi har laget et system (webapplikasjon) som brukes til uskiftning av over 60'000 telefonapparater i dag. Det er flere funksjoner som skal inn i denne avtalen og vi kommer til å gi deg muligheten til å bidra her tidlig av i arbeidet. Systemene er på plass, nå er det videreutvikling og flere funksjonaliteter som skal på plass!

 • Utvikle og forbedre webapplikasjoner i Angular/typescript/javascript, .Net Core (C#), MS SQL Server
 • Samarbeide med kundene våre for å lage så gode funksjonaliteter som mulig
 • Sørge for at eksisterende funksjonalitet fungerer som det skal

Vi søker deg som

 • Har nylig gjennomført en utdannelse innen IT med fokus på utvikling
 • Har kjennskap til C# og Typescript/Javascript, men dette er ikke et krav
 • Kan kommunisere godt på engelsk


Vi kommer til å legge stor vekt på personlige egenskaper i denne prosessen og dette vil være utslagsgivende for hele prosessen med oss. Hos oss setter vi stor pris på selvstendighet, samtidig som man blir nødt til å samarbeide godt internt og eksternt. Det aller viktigste er at du er lærevillig og evner å kommunisere ideene med kollegaene dine.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Plassering: Oslo
 • Stillingens omfang: Du vil bli fast ansatt i Academic Work, med et oppdrag på 4.5 måneder hos kunde i første omgang. Stillingen er på bakgrunn av foreldrepermisjon hos en i teamet.


Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av vår kunde. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen