Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet i 2022 og ønsker å kickstarte karrieren i et spennende selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.03.2022
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår samarbeidspartner Preem søker vi etter deg som liker å yte god service til de ansatte og trives med å løse problemer. Hos Preem får du muligheten til å bruke din interesse for datamaskiner og IT-systemer til å gi de ansatte en smidigere og mer effektiv arbeidsdag samtidig som du får brukt din IT-kompetanse.

Informasjon om stillingen

Preem søker nå etter en intern IT-supportmedarbeider som vil ha hovedansvaret for kontoret i Norge. Din hovedoppgave vil være å støtte kollegaer hvor henvendelser vil komme enten via Teams, e-post, telefon og noen ansatte kan også komme direkte til deg. I dag jobber bedriften blant annet med å få på plass et saksbehandlingssystem hvor det vil komme henvendelser på en mer strukturert og oversiktlig måte - noe du vil ta del av.

I rollen vil arbeidshverdagen variere, og ingen dager er like. Du vil motta ulike henvendelser fra ansatte som kan være alt fra hjelp til tilganger til bistand i systemene. Videre er det en unik mulighet til å bli involvert i flere prosesser internt i bedriften, alt fra økonomi til logistikk. Du vil også få muligheten til å bruke flere systemer og bli godt kjent med blant annet Visma Business. I tillegg åpner stillingen for andre prosjekter og oppgaver som kan formes etter erfaring.

Preem Norge består i dag av rundt 25 ansatte som beskriver sitt arbeidsmiljø som inkluderende, hyggelig og ungt og de holder til i flotte lokaler på Lysaker. Nå gleder de seg til å få en ny medarbeider på laget – og det kan være deg!

Arbeidsoppgaver

 • Administrere konfigurasjon og levering av datamaskiner og mobiltelefoner til ansatte
 • Installere og konfigurere teknologien i møterom (projektor, konferansetelefoner, etc.)
 • Sett opp brukere i våre systemer og håndtere passordadministrasjon
 • Førstelinjestøtte til brukere, daglig overvåke saker mottatt i vårt saksbehandlingssystem, og sende saker videre
 • Delta på driftsstatusmøter med leverandører
 • Andre oppgaver og prosjektarbeid kan forekomme

Vi søker deg som

 • Studerer informatikk eller andre relaterte fagområder, på bachelor- eller masternivå
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk mtp. telefon og e-post henvendelser

Personlig egenskaper:

 • Serviceinnstilt: handler imøtekommende mot andre mennesker og viser villighet og evne til å hjelpe.
 • Løsningsorientert: holder fokus på å løse oppgaven når et problem eller en situasjon oppstår
 • Selvstendig: tar ansvar for egne oppgaver og ta nødvendige beslutninger for å drive arbeid fremover

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling i Preem
 • Arbeidssted: Lysaker
 • Søknadsfrist: 31. mars. Vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Standards Digital har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Ta kontakt med anders.myhrvold@academicwork.no om det er noe du lurer på.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Preem selger i dag drivstoff og har siden 2016 levert bærekraftig drivstoff i Norge. Deres mål er å skape langsiktig verdi for samfunnet og kundene våre ved å tilby førsteklasses produkter og tjenester. Vi ønsker å være ledende innen utvikling av bærekraftig fornybart drivstoff, og er en bevisst drivstoffleverandør som har et genuint ønske om kontinuerlig forbedring

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen