Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du klar for nye utfordringer og har et hjerte for IT-bransjen? Vi søker Jr. KAM til Folq!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.02.2022
Gå til søknadsskjema

Trigges du av å utfordre det tradisjonelle? Er du relasjonsskapende av natur og trives i dialog med kunder? Vil du spille en avgjørende rolle for Folq sin videre vekst? Da burde du lese videre!

Informasjon om stillingen

I rollen som Jr. KAM ser vi etter deg har en sterk interesse for IT og teknologi, men samtidig alltid har sett deg selv i en rolle der interaksjon med kunder er en del av hverdagen. Du har kanskje tatt noen kurs innen programmering, eller har jobbet i selskap som har hatt sterkt fokus på IT og teknologi? Vi vet ikke fasiten, men ønsker du å kombinere din interesse for IT med salg tror vi dette er rollen for deg.

Som en del av Folq vil du komme inn i et uformelt og upretensiøst miljø. Folq tror på en flat struktur der alle har en eierandel i selskapet, og der ideer og innspill fra de ansette er formelen for videre utvikling. Folq utfordrer den tradisjonelle konsulentmegler-bransjen og satser på full transparens i alle ledd. Alle konsulentene Folq jobber med er tungt kvalitetssikret, og alle kunder skal derfor ha full trygghet når det kommer til valg av konsulent. Dette er en modell som har blitt svært godt mottatt, og med klare vekstambisjoner er dette en mulighet for deg som ønsker å være med på en spennende reise.

Arbeidsoppgaver

 • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje
 • Prospektere fra nye potensielle kunder
 • Gjennomføre møter med dine kunder
 • Klare å se sammenheng mellom kundens behov og Folq sin konsulentbase

Vi søker deg som

 • Har en overordnet forståelse for IT bransjen, enten fra studier eller tidligere jobb
 • Ønsker å skape deg en karriere innenfor salg
 • Vil ta del i et IT-konsulentselskap som tørr å utfordre den tradisjonelle konsulentbransjen
 • Er målrettet og trives i dialog med mennesker
 • Har svært gode formuleringsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Rollen som Jr. KAM passer deg som er strukturert, har en profesjonell fremtoning og er relasjonsskapende. Det er også viktig at du er uredd og trigges av å skape gode resultater.

Annet:

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Søknadsfrist: 06.02.2022
 • Arbeidssted: Oslo
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Folq har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work

Informasjon om bedriften

Folq er et teknologiselskap startet og drevet av fagfolk med lang erfaring innen gjennomføring og bemanning av IT-prosjekter. Vi er tidligere konsulenter, selgere og konsulentkjøpere, og vet hva som forventes av en god konsulent. Denne kunnskapen, sammen med inngående kjennskap til aktørene i konsulentmarkedet, bruker vi til å tilrettelegge for den gode matchen, og sikre kvalitet i alle ledd – fra godkjenning av konsulenter til oppfølging av konsulenter og oppdragsgivere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen