Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe som digital markedspraktikant?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i gang med en utdannelse innen markedsføring, kommunikasjon eller lignende og vil være med å produsere spennende innhold til noen av Danish Crowns brands?

Informasjon om stillingen

I denne rollen vil du som student få en unik, og relevant deltidsjobb som vil kunne utvikle din kompetanse innen markedsføring. Du vil blant annet få ansvaret for å utarbeide en content plan, og publisere innhold på de aktuelle plattformene. Du vil da analysere hva som trengs på sosiale medier for å bygge brand awareness, om dette er ved å poste en matoppskrift, en konkurranse eller skape en dialog med målgruppen.

Stillingen er todelt, så i tillegg til å jobbe med markedsføring vil du også ha en koordinatorrolle. Denne rollen bistår kundene med forespørsler fra fabrikkene. Dette kan være alt fra en forespørsel om endring i emballasje, produktinfo som må oppdateres på nettsiden, eller at et skjema må fylles ut av kvalitetskontroll.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide en SoMe content plan, materiell og publisere innhold
 • Søkeoptimalisering og sørge for oppdatert info på nettsiden
 • Sikre jevnlig oppdatering av materiell, herunder bilder, produktinfo etc.
 • Håndtere og koordinere spørsmål og henvendelser fra deres kunder

Vi søker deg som

 • Har påbegynt minst 1.5 år på en bachelor innen digital markedsføring, markedsføringsledelse, PR og kommunikasjon o.l
 • Har en interesse for Google Ads, søkeroptimalisering og Adobe-pakken
 • Med fordel har jobbet med markedsføring i verv eller på deltid ved studiet, men det er ikke kravet
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 16-20 timer i uken. Dette er et engasjement på 6 mnd gjennom - Academic Work
 • Plassering: Oslo, Økern
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Danish Crown er et globalt og moderne slakteri og en foredlingsvirksomhet, vi selger våre produkter i mer enn 120 land i verden. Våre markeder dekker hele verden fra Okinawa i Japan til Panama i Syd Amerika. Selskapet operer innenfor flere segmenter som industrisalg, Foodservice og innenfor detaljhandel. Vi er eid av de Danske bønder og vi er i dag cirka 23.000 ansatte i konsernet. Noen av selskapets viktigste oppgaver er å forbedre miljøet ved å bli klimanøytrale, vi jobber hardt hver dag for å redusere vårt karbonfotavtrykk.

I Danish Crown Foods Norway AS så markedsfører vi produktene gjennom merkevaren Tulip. I 1909 ble Tulip som merke, registrert som den første merkevaren i Danmark og siden har vi vært en viktig del av forbrukernes liv. Det å forstå forbrukeren har gjort at vi kan lage produkter med god kvalitet og smak. Noe som har medvirket til en vellykket hverdag med Tulip i over 100 år. Dog mener vi at den viktigste ingrediensen i et måltid er DEG.

I Norge er vi godt representert innen dagligvare hvor vi de siste 2 årene har hatt en god vekst med kategoriene bacon, Slow Cooked, salami, leverpostei og pølser.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen