Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker Virksomhets-/Løsningsarkitekt For Langvarig Oppdrag

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.02.2022
Gå til søknadsskjema

Om prosjektet:

Prosjekt Ny Utdanning, delprosjekt IKT, har behov for arkitekturbistand fra konsulent med erfaring fra utdanningssektoren, i forbindelse med utforming av nødvendig digital støtte til den nye organisasjonen ved Brann- og redningskolen.


Om rollen:

I rollen som virksomhetsarkitekt og funksjonell løsningsarkitekt vil konsulenten være pådriver for å etablere en helhetlig IKT-støtte til Brann- og redningskolen. IKT-støtten skal utformes som en helhetlig arkitektur som understøtter organisasjonens evne til å utføre eksisterende og nye oppgaver på en mest mulig effektiv og hensiktsmessig måte. For å oppnå dette benytter prosjektet metodikk for kartlegging av arbeidsprosesser. Dette for å:

 • avdekke muligheter for å oppnå faglige synergier på tvers av kurssenter og fagskole
 • etablere evne til å levere tjenester på tvers av organisasjonen
 • identifisere muligheter for digitalisering av oppgaver i eksisterende arbeidsprosesser
 • kartlegge kompetansebehov knyttet til nye IKT-løsninger og tjenestemodellen for IKT-leveransen ved Brann- og redningsskolen
 • etablere tydelige rammer for IKT-tjenestene som skal leveres til Brann- og redningskolen


Følgende arbeidsoppgaver omfattes av bistandsbehovet:

 • Sikre gjennomgående helhetlig arkitektur som bidrar til en effektiv og god tjenesteproduksjon, forankret i Kundens virksomhetsstrategi
 • Bidra til at de forretningsmessige behov understøttes av løsningsporteføljen
 • Kartlegge og modellere forretningsprosesser som skal understøttes av digitale løsninger
 • Arkitekturstyring (forbedre prosesser og rutiner)
 • Arbeid med målarkitektur/målbilder/veikart innen relevante områder
 • Sørge for at samspillet mellom forretning, applikasjonsportefølje og underliggende teknologi er optimalt
 • Utarbeide løsningsalternativer
 • Evaluere løsningsalternativer, teknologier og produkter
 • Dokumentere arkitektur etter relevante metodikk
 • Rådgiver for prosjektleder og prosjekteier/applikasjonseier.


Oppstart: Etter avtale

Varighet: 28. juni 2024, med mulighet for forlengelse

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen